Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού το ethnos.gr ταξιδεύει στην πατρίδα του Αγιωργίτικου, κουβεντιάζει με τους ανθρώπους του και καταγράφει πλευρές ενός αξέχαστου οινικού Σαββατοκύριακο τόσο κοντά στην Αθήνα και ταυτόχρονα τόσο «αλλού».
Ανακαλύψτε τη φθινοπωρινή ομορφιά του μεγαλύτερου αμπελώνα της χώρας μας, γνωρίστε τις οινοπαραγωγικές ΠΟΠ και ΠΓΕ ζώνες του, δοκιμάστε εκπληκτικά κρασιά και συντροφεύστε τα με εξαιρετικά τοπικά τυριά, ελιές, αλλαντικά.
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσής του
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στη Νεμέα Κορινθίας
Ο λόγος για τη Νεμέα
Τοπικά προϊόντα, παραδοσιακή κουζίνα και αγροδιατροφικά εγχειρήματα των ορεινών και πεδινών της «μυθικής γης» με αφορμή τον 5ο και τελευταίο σταθμό του Peloponnese Food Stories | Ιστορίες Ανθρώπων, Γεύσης και Πολιτισμού στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας