Για τη μέση του τραπεζιού - Μανούρι πανέ
Εκτέλεση
- Περνάτε κάθε φέτα τυριού χωριστά πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα χτυπημένα αυγά και στο τέλος από την τριμμένη φρυγανιά. Φροντίζετε να βουτηχτούν καλά στα υλικά.
- Ζεσταίνετε το λάδι σε τηγάνι και τηγανίζετε μερικά λεπτά κι από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρετε σκέτα ως ορεκτικά με γλυκόξινες μαρμελάδες, μέλι ή τσάτνεϊ ντομάτας ή τα προσθέτετε στις πράσινες, φρέσκες σαλάτες μαζί με καρύδια.