21.10.2018

Οι ειδήσεις όπως τις κατέγραψε το ΕΘΝΟΣ την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Ο ΟΦΗ έκανε σεφτέ με σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού!
Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στο Ηράκλειο, όταν αποφάσισε να το παλέψει ήταν αργά κι ο ΟΦΗ πανηγύρισε σπουδαία νίκη, την πρώτη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 (35' Βουό) των Πειραιωτών, που έμειναν για τρίτο ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη και στο -6 από την κορυφή.
Η ώρα αλλάζει σε χειμερινή και φέτος
Ακόμη και αν αυτή είναι η τελευταία φορά, θα γίνει αλλαγή ώρας, την επόμενη εβδομάδα και για την ακρίβεια την ερχόμενη Κυριακή, 28 του μήνα.
Ο μισογύνης αλγόριθμος της Amazon!
Η τεχνητή νοημοσύνη που θέλησαν να εμπιστευτούν στην Amazon, τα θαλάσσωσε!
Εφικτή η εγκυμοσύνη μετά από χημειοθεραπεία για καρκίνο του μαστού
Είναι δυνατόν να υπάρξουν φυσιολογικές εγκυμοσύνες μετά τη χημειοθεραπεία επιβεβαίωσε μια νέα μελέτη που παρουσιάστηκε στο ESMO 2018 (συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ιατρικής Ογκολογίας ) στο Μόναχο.
Υπόθεση Κασόγκι: Γαλλία Γερμανία και Βρετανία ζητούν εξηγήσεις - Τα «γυρίζει» ο Τραμπ
Η Σαουδική Αραβία πρέπει να παράσχει στοιχεία για να υποστηρίξει την εξήγησή της για το τι συνέβη στον δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι ώστε να θεωρηθεί αξιόπιστη, σύμφωνα με τη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία.
Νέο κόμμα από τον τέως πρόεδρο του ΔΗΚΟ στην Κύπρο
Μια «νέα αρχή» στην κυπριακή πολιτική σκηνή φιλοδοξεί να κάνει η «Δημοκρατική Παράταξη» (ΔΗΠΑ), όπως ονομάζεται το κόμμα που ιδρύθηκε την Κυριακή στην Κύπρο.
Basket League: Ανετη νίκη για τον Παναθηναϊκό, πρώτη του Πανιώνιου
Περίπατο έκανε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με το ευρύ 108-63 του Λαυρίου κι έκανε το «3Χ3» στην φετινή Basket League. Ο Πανιώνιος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 70-66 του Αρη. Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα (22/10) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Ηφαιστο Λήμνου.
Αναζητούνται οι 151 που θα ψηφίσουν την συμφωνία με τα Σκόπια
Την ώρα που στη Βουλή της ΠΓΔΜ περνούσε η Συνταγματική Αναθεώρηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ξεκινούσαν οι υπολογισμοί για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων.
Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς στη Στοκχόλμη
Τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε τουρνουά ATP κατέκτησα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Εσπασε την κατάρα των Ιωαννίνων ο Παναιτωλικός
Για πρώτη φορά στην ιστορία ο Παναιτωλικός νίκησε μέσα στα Γιάννινα για τη μεγάλη κατηγορία. Σε οκτώ αγώνες είχε τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ είχε πετύχει ένα μόλις γκολ!
Διπλό της Ξάνθης στη Λιβαδειά
Η Ξάνθη πέρασε νικηφόρα από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-1 του τοπικού Λεβαδειακού και πανηγύρισε το πρώτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ παραμένει αήττητη μακριά από τα Πηγάδια. Για τους Βοιωτούς, αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στην έδρα τους.
Σαουδική Αραβία: Δεν γνωρίζουμε που βρίσκεται η σορός του Κασόγκι
Η σχέση μεταξύ της Ουάσινγκτον και του Ριάντ «θα ξεπεράσει» την υπόθεση αυτή διεμήνυσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.
Πρεμιέρα για το κανάλι Open - Παρουσιαστές και εκπομπές
Πρεμιέρα για το πρόγραμμα του Open Tv, με σήμα ασπρόμαυρο και μίνιμαλ.
Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλάει για την «Επιστροφή»
Η γνωστή ηθοποιός επανακάμπτει στο σίριαλ «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 και μιλά μεταξύ άλλων για το ρόλο της μητέρας στη ζωή της.
Αγορά αυτοκινήτου: 16,9% επάνω τον Μάιο, 23,7% στο πεντάμηνο
Συνεχίζει να ανεβαίνει η αγορά αυτοκινήτου, έστω και αν η αύξηση των πωλήσεων δεν είναι τόσο «ορμητική» όσο ήταν στις αρχές της χρονιάς.
Loading...