Παγωτό για μερακλήδες με γεύση «τζατζίκι» και «πικάντικο μπουγιουρντί»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ευφάνταστες αλλά και εκκεντρικές γεύσεις παγωτού προσφέρει στη Θεσσαλονίκη ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης παγωτατζίδικου.
Κάθε μέρα πελάτες συρρέουν στο κατάστημά του χάρη στις ιδιαίτερες γεύσεις που έχει δημιουργήσει. «Τζατζίκι, πικάντικο μπουγιουρντί και χταπόδι ουζάκι» βρίσκονται στο... μενού.
«Κάναμε το τζατζίκι αρχικά και είδαμε ότι είχε ανταπόκριση και έτσι σιγά σιγά δημιουργήσαμε γεύσεις extreme» είπε στην ΕΡΤ ο κ. Παπαδόπουλος.
Οι περίεργες γεύσεις φαίνεται πως έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών που επιλέγουν ανάμεσα σε ονομασίες όπως «καρπούζι φέτα», «φραπέ», «μπουγάτσα», «πιπεριά Φλωρίνης» και «στρουμφάκια».
Απαντώντας για το ποια είναι είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει στη δημιουργία των 35 και πλέον γεύσεων ανέφερε ότι αυτή αφορά τις γεύσεις των ποτών καθώς το αλκοόλ δεν μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί. «Ο κόσμος θέλει κάτι καινούργιο. Οι ξένοι επιλέγουν κυρίως το “τζατζίκι” και τη “φέτα με σουσάμι και μέλι”, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος παρέχοντας στους πελάτες ιδιαίτερες επιλογές γεύσεων εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα.
Βία κατά των γυναικών: Τι είναι το Risk Tool που θα κρίνει την επικινδυνότητα των κακοποιητών - Χιλιάδες καταγγελίες μέσα στο 2024
Νέα καταγγελία για το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο: Στρατιώτης πέθανε έπειτα από επέμβαση – Αμέλεια καταγγέλλει η οικογένειά του
Παρανάλωμα του πυρός η μεγαλύτερη παραγκούπολη της Μανίλα - Συνταρακτικό βίντεο
Μίλτος Πασχαλίδης: «Αν αρχίσουμε να κάνουμε λογοκρισία, αυτό είναι ένα πηγάδι που δεν έχει πάτο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr