• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκαΜε 159 «ναι» ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός - Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στο στεγαστικό και οι αιχμές για την «Ιθάκη»Ελβετικό φράγκο: Τι προβλέπει η ρύθμιση για τη μετατροπή των δανείων σε ευρώ - Αναλυτικά παραδείγματαΣτάση εργασίας στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Τετάρτη - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   01.04.2021 15:00
Newsroom
Newsroom

«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο και λαχταριστό street food

«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20:00 στο OPEN με λαχταριστό street food

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
Στέλιος Παρλιάρος OPEN
Στέλιος Παρλιάρος OPEN

Το Σάββατο 3 Απριλίου στις 20.00 οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αφιερωμένες στο street food .

H ομορφιά της γεύσης είναι παντού, από ένα καλό εστιατόριο μέχρι τον δρόμο. Σε καντίνες  ή υπαίθριες αγορές μπορεί να βρει κανείς εκπληκτικά αλμυρά, αλλά και γλυκά σνακ που τρώγονται στο χέρι ή στο παγκάκι. Ο Στέλιος εμπνέεται από το street food και δείχνει πως να φτιάξουμε 4 λαχταριστές λιχουδιές στη σπιτική τους εκδοχή!

Το επεισόδιο ξεκινάει με προκλητικά τσούρος, ένα δημοφιλές street food στο Μεξικό, το Περού και την Ισπανία. Τα τηγανητά, ζαχαρωμένα ψωμάκια που θυμίζουν μακρόστενους λουκουμάδες, θα ξετρελάνουν και τους πιο απαιτητικούς!

Στη συνέχεια έρχεται η τέλεια κρέπα! Ο Στέλιος δείχνει βήμα βήμα τα μυστικά για υπέροχες κρέπες, που δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε με τι θα τις γεμίσουμε.

Ποιος δεν αγαπάει το παγωτό; Πόσοι μπορούν να αντισταθούν σε μια γρανίτα; Τρία υλικά αρκούν για μια λαχταριστή και δροσιστική γρανίτα φράουλα.

Για το τέλος, ο Στέλιος έχει ετοιμάσει μια γλυκιά απόλαυση κυρίως για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους που αισθάνονται πάντα μικροί. Μοναδικά, χρωματιστά, σπιτικά γλειφιτζούρια!

Διαβάστε ακόμη

«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού

ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400

Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Στέλιος Παρλιάρος
  • Open TV
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr