Γιορτινό τραπέζι - Κοτόπουλο με σάλτσα κουμ κουάτ
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνετε και αλευρώνετε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα τηγανίζετε στο βούτυρο να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
- Ρίχνετε το κονιάκ ή το λικέρ, περιμένετε να εξατμιστεί. Στη συνέχεια ρίχνετε το χυμό πορτοκαλιού και τη σάλτσα σόγιας.
- Μαγειρεύετε για 3’ περίπου σε χαμηλή φωτιά και κατόπιν αφαιρείτε τα φιλέτα κοτόπουλου.
- Προσθέτετε τα κουμ κουάτ και βράζετε τη σάλτσα για άλλα 3’. Περιχύνετε τα φιλέτα με τη σάλτσα και σερβίρετε αμέσως.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση