Συνταγές | ICookGreek

Για την μπίρα ή το κρασί - Απίθανα τηγανητά σάντουιτς

Εικόνα: ICookGreek

Εκτέλεση

  1. Αναμειγνύετε το πέστο με τις ντομάτες (φρέσκες και λιαστές). Αλείφετε τις φέτες ψωμιού από τη μια πλευρά με λίγο από το μείγμα ντομάτας και πέστο, βάζετε από πάνω φέτες τυριού, απλώνετε πάλι λίγο από το μείγμα ντομάτας - πέστο και τις κολλάτε ανά δύο, ώστε να γίνουν σαν σάντουιτς.
  2. Χτυπάτε τους κρόκους των αυγών με αλάτι και πιπέρι και αραιώνετε το μείγμα με το γάλα, χτυπώντας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βουτάτε τα σάντουιτς στο μείγμα αυτό και από τις δύο πλευρές τους.
  3. Τηγανίζετε τα σάντουιτς σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές και τα αφήνετε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρετε τα σάντουιτς κομμένα στη μέση ή στα 4.
Tip. Μπορείτε να απλώσετε και φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλας πάνω από το τυρί.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: ICookGreek
20'
4

Υλικά

  • 8 φέτες ψωμί για τοστ (ψίχα)
  • 200 γρ. κασέρι σε φέτες
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
  • 2 λιαστά ντοματάκια ψιλοκομμένα 
  • 500 γρ. γάλα εβαπορέ
  • 3 κρόκοι αυγών
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • 3 κουταλιές της σάλτσα πέστο έτοιμη ή σπιτική