Τρώμε στο τέταρτο - Ζυμαρικά με σκόρδο και μπλε τυρί
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε το σκόρδο μέχρι ν’ αρχίσει να ροδίζει. Προσθέτετε το μπλε τυρί, το πιπέρι και την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύετε τη σάλτσα μέχρι να πήξει. Κατόπιν ρίχνετε το κάρδαμο και ανακατεύετε καλά.
2. Στο μεταξύ βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Τα στραγγίζετε και τα μεταφέρετε σε μπολ. Προσθέτετε τα κυβάκια της ντομάτας και την παρμεζάνα και ανακατεύετε. Τα περιχύνετε με τη σάλτσα, ανακατεύετε πάλι και σερβίρετε αμέσως.