Γκόρντον Ράμσεϊ: Αποκάλυψε τους τέσσερις απαράβατους κανόνες του στα εστιατόρια - Τι δεν τρώει ποτέ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Τις συμβουλές του για δείπνο σε εστιατόρια μοιράστηκε πρόσφατα ο διάσημος Βρετανός σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, αποκαλύπτοντας τους τέσσερις βασικούς κανόνες που ακολουθεί πιστά ο ίδιος.
- Ο σεφ συμβουλεύει ως πρώτο βασικό κανόνα τους πελάτες να είναι προσεκτικοί όταν συναντούν εστιατόρια που κάνουν υπερβολικούς ισχυρισμούς για την ποιότητα του φαγητού τους. Όροι όπως «διάσημο» ή «το καλύτερο στη χώρα» του προκαλούν αρνητικά συναισθήματα όπως είπε στην Daily Mail, με αποτέλεσμα να αμφισβητεί την αξιοπιστία τους.
- Δεύτερον, προτείνει να ζητούν τη λίστα κρασιών «bin end», η οποία περιλαμβάνει μπουκάλια με κατεστραμμένες ετικέτες ή χρονιές με χαμηλές πωλήσεις.
- Στη συνέχεια ο Ράμσεϊ αποκάλυψε ότι δεν θα παραγγείλει ποτέ κάποιο πιάτο που αναφέρεται ως «σπέσιαλ» ή το «πιάτο της ημέρας», και συμβουλεύει να ρωτάτε τον σερβιτόρο αν το σπέσιαλ φαγητό, είναι η ίδιο με το χτεσινό.
- Τέλος, μοιράστηκε μια επιπλέον συμβουλή για όσους δειπνούν έξω για μια ρομαντική βραδιά: Κλείστε τραπέζι τριών ατόμων για να μειώσετε τις πιθανότητες να καθίσετε σε μια ανεπιθύμητη γωνιά.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Στον «πάγο» η Αθήνα την Τετάρτη: Ποιοι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία «Δωροθέα»: Φέρνει καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους
Λάθος 183 εκατ. ευρώ στην Ζυρίχη: Οι εργαζόμενοι του δήμου πληρώθηκαν διπλάσιο μισθό
Τέλειες, υγιεινές τηγανιτές πατάτες; Οι εφευρέτες του air fryer αποκαλύπτουν τα μυστικά για να τις πετυχαίνετε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr