Συμβουλές και tips - Το κόλπο για να «στέκεται» η βινεγκρέτ στα φύλλα της σαλάτας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με βάση το λάδι και το ξίδι ή το λεμόνι, οι διάφορες εκδοχές βινεγκρέτ είναι ό,τι καλύτερο για να νοστιμίσουμε τις σαλάτες μας χωρίς να καταφύγουμε σε βαριά ντρέσινγκ που «καπελώνουν» τα τρυφερά λαχανικά και μας φορτώνουν περιττές θερμίδες.
Μελιού-μουστάρδας, βαλσαμικού ξιδιού, λεμονιού-πορτοκαλιού ή όποια άλλη γεύση βινεγκρέτ επιλέξει να φτιάξει κανείς, είναι βέβαιο ότι θα αναβθμίσει τη γεύση της σαλάτας, αρκεί βέβαια αρκετό από το ντρέσινγ να παραμείνει πάνω στα φύλλα και να μη γλιστρήσει όλη στον πάτο της σαλατιέρας.
Τι πρέπει να προσέξετε για να πετύχετε να συγκρατήσουν τα σαλατικά τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα σάλτσας;
Πατήστε εδώ για να δείτε το μυστικό.
Διαβάστε ακόμη
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




