Συμβουλές και tips - Το κόλπο για να «στέκεται» η βινεγκρέτ στα φύλλα της σαλάτας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Με βάση το λάδι και το ξίδι ή το λεμόνι, οι διάφορες εκδοχές βινεγκρέτ είναι ό,τι καλύτερο για να νοστιμίσουμε τις σαλάτες μας χωρίς να καταφύγουμε σε βαριά ντρέσινγκ που «καπελώνουν» τα τρυφερά λαχανικά και μας φορτώνουν περιττές θερμίδες.
Μελιού-μουστάρδας, βαλσαμικού ξιδιού, λεμονιού-πορτοκαλιού ή όποια άλλη γεύση βινεγκρέτ επιλέξει να φτιάξει κανείς, είναι βέβαιο ότι θα αναβθμίσει τη γεύση της σαλάτας, αρκεί βέβαια αρκετό από το ντρέσινγ να παραμείνει πάνω στα φύλλα και να μη γλιστρήσει όλη στον πάτο της σαλατιέρας.
Τι πρέπει να προσέξετε για να πετύχετε να συγκρατήσουν τα σαλατικά τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα σάλτσας;
Πατήστε εδώ για να δείτε το μυστικό.
Διαβάστε ακόμη
Δίπλωμα οδήγησης: Πάνω από 2,5 χρόνια στα χαρτιά η... πολυδιαφημισμένη εξέταση με κάμερες
Έγινε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα - Παντρεύτηκαν στη Νέα Σμύρνη
Revenge porn στη Θεσσαλονίκη: Έστελνε ερωτικά βίντεο της πρώην του, στον νυν σύντροφό της
Γουίλιαμ και Άννα αναλαμβάνουν τα ηνία στο παλάτι - Η εξαντλημένη Καμίλα και το διάλειμμα «για ήλιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr