Το κόλπο για να φτιάξετε ζάχαρη άχνη στο λεπτό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ζάχαρη άχνη δεν είναι από τα υλικά που έχουμε πάντα στο ντουλάπι μας και σίγουρα όταν τελειώνει δεν είναι το πρώτο πράγμα που σπεύδουμε να αναπληρώσουμε.
Πώς να φτιάξετε άχνη από κρυσταλλική ζάχαρη
Υπάρχει μια πανεύκολη και γρήγορη λύση που θα σας εξυπηρετήσει στις περιπτώσεις κατά τις οποίες η συνταγή σας θέλει άχνη για το γαρνίρισμα ή θέλετε να καλύψετε κάποια ατέλεια στην επιφάνεια μιας γλυκιάς πίτας, του κέικ ή απλώς να τα στολίσετε.
Ρίχνετε την κανονική κρυσταλλική σας ζάχαρη στο μπλέντερ και τη χτυπάτε για τουλάχιστον 1 λεπτό (με κλειστό το καπάκι, γιατί σηκώνει λευκό ...σύννεφο). Μπορεί να μη γίνει η αέρινη πούδρα του εμπορίου, αλλά θα γίνει μια λεπτή, λευκή σκόνη, ικανή να καλύψει τις ανάγκες της στιγμής.
Άχνη εκτάκτου ανάγκης για άμεση χρήση
Την άχνη αυτή θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε άμεσα και όχι να την αποθηκεύσετε. Αν παρ' όλ' αυτά επιμένετε να την αποθηκεύεσετε, ρίξτε μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη στο μπλέντερ και λίγο κορν φλάουρ, ώστε να κρατήσει μακριά την υγρασία.
«Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
«Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
«Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



