Ενότητες στο άρθρο: 📌 Για πιο πλούσια γεύση στην μπεσαμέλ
Το μυστικό για πιο πικάντικη μπεσαμέλ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Εικόνα: Pixabay](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/637e2e1d-dd2b-4e43-bc04-ab9f35997be3.jpg)
Αν η σάλτσα μπεσαμέλ που ετοιμάζετε σας φαίνεται αρκετά απαλή και μάλλον «παιδική» για τη συνταγή και τους …ουρανίσκους που προορίζεται, υπάρχει τρόπος να της προσδώσετε γευστική ένταση. Μπορείτε να κάνετε την επίγευσή της πιο πικάντικη, προσθέτοντάς της 1 με 1½ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα σε σκόνη και ανακατεύοντας καλά.
Θα της δώσετε, έτσι, μια ιδιαίτερη, γευστική ένταση, που θα αρέσει σε όλους.
Για πιο πλούσια γεύση στην μπεσαμέλ
Η κλασική συνταγή της μπεσαμέλ απαιτεί μόνο καλό βούτυρο, αλεύρι, φρέσκο γάλα και καρυκεύματα. Ανάλογα με τη χρήση της μπορείτε, αν θέλετε, να την εμπλουτίσετε κι άλλο προσθέτοντας τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας, αφού κρυώσει το βασικό μείγμα.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
Διαβάστε ακόμη
Φόβος και άρνηση: Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν κανένα σχέδιο απέναντι στα πλάνα του Τραμπ
Η κατάθλιψη συνδέεται με υψηλότερο κίνδυνο μακροχρόνιων παθήσεων – Αποκαλυπτική μελέτη
«Το φιλί της φωτιάς»: Τραγούδι για τους ερωτευμένους έβγαλε ο δήμαρχος Λειψών -Τους καλεί να επισκεφτούν το νησί
«Σταμάτησε» ο χρόνος στη Σαντορίνη: «Νεκρές» οικοδομές, κενοί δρόμοι, νεόδμητες άδειες πισίνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr