BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια
Όταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
Καιρός με «δύο πρόσωπα»: Ζέστη και σκόνη στη μία πλευρά, συννεφιά στην άλλη - Οι προγνώσεις
Διδυμότειχο: Βρέφος 4 μηνών βρέθηκε νεκρό - Ξεκινά έρευνα
Μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών σε σχολείο της Λαμίας: «Το παιδί διπλώθηκε από τον πόνο»
Ελενα Ασημακοπούλου: Δείχνει τα σημάδια που έχει στο σώμα της - «Αυτά τα προκαλώ εγώ στον εαυτό μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr