BBQ - Το κόλπο για να μην καίγονται τα ξύλινα καλαμάκια
Όταν θέλετε να ψήσετε σουβλάκια με κρέας, λουκάνικα, λαχανικά ή θαλασσινά στα κάρβουνα ή στο γκριλ, υπάρχει ένα κολπάκι που θα συμβάλει στο να μην «αρπάξουν», μαυρίσουν και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια:
Πριν περάσετε τα υλικά για να φτιάξετε τα σουβλάκια σας, βάλτε τα ξυλάκια σε ένα δοχείο με νερό για περίπου 20?-25'. Θα «ποτίσουν» υγρασία και αυτό θα τα βοηθήσει να μην καούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.
Περισσότερα tips εδώ.
Διαβάστε ακόμη
Γκρίζες ζώνες στις εμπορευματικές μεταφορές με τον σιδηρόδρομο - Αβεβαιότητα από τις δηλώσεις της κυβέρνησης για το λαθρεμπόριο
Δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας - Πότε θα βγει λευκός καπνός
SOS από τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας για τα σχολεία - «Έχουμε παιδιά ακόμα και σε container»
Infographics: 29 χρόνια από την κρίση των Ιμίων - Το χρονικό ενός παρ’ ολίγον πολέμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr