Το κόλπο για ευκολότερο ξεφορμάρισμα του ζελέ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φρουί ζελέ, γλυκά με ζελατίνη, κρέμες, αλλά και αλμυρές «πηχτές» εμφανίζονται συχνότερα στα ψυγεία μας καθώς ο καιρός ζεσταίνει. Τα δροσερά και ανάλφρα γλυκά μετατρέπονται ωστόσο σε μικρούς μπελάδες στο ξεφορμάρισμα -ειδικά αν προσπαθήσει να το κάνει κανείς αμέσως μόλις βγουν απ’ το ψυγείο.
Υπάρχει όμως ένας απλούστατος τρόπος για να ξεφορμάρετε εύκολα τα ζελέ και τις κρέμες ψυγείου από τις φόρμες όπου τα φτιάξατε χωρίς να χαλάσετε το σχήμα τους. Το μυστικό είναι να βυθίσετε προηγουμένως τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και στη συνέχεια να την αναποδογυρίζετε στην πιατέλα σερβιρίσματος.
Διαβάστε ακόμη
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



