Το κόλπο για ευκολότερο ξεφορμάρισμα του ζελέ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Φρουί ζελέ, γλυκά με ζελατίνη, κρέμες, αλλά και αλμυρές «πηχτές» εμφανίζονται συχνότερα στα ψυγεία μας καθώς ο καιρός ζεσταίνει. Τα δροσερά και ανάλφρα γλυκά μετατρέπονται ωστόσο σε μικρούς μπελάδες στο ξεφορμάρισμα -ειδικά αν προσπαθήσει να το κάνει κανείς αμέσως μόλις βγουν απ’ το ψυγείο.
Υπάρχει όμως ένας απλούστατος τρόπος για να ξεφορμάρετε εύκολα τα ζελέ και τις κρέμες ψυγείου από τις φόρμες όπου τα φτιάξατε χωρίς να χαλάσετε το σχήμα τους. Το μυστικό είναι να βυθίσετε προηγουμένως τη φόρμα για μερικά δευτερόλεπτα σε καυτό νερό και στη συνέχεια να την αναποδογυρίζετε στην πιατέλα σερβιρίσματος.
Διαβάστε ακόμη
Γλυφάδα: Τους ιδιοκτήτες εκτέλεσε ο δράστης - Το τρίτο θύμα προσπάθησε να τον ηρεμήσει
«Είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί» - Σοκαριστικές μαρτυρίες υπαλλήλων της ναυτιλιακής
Μητέρα έβαλε στον φούρνο το νεογέννητο μωρό της και πέθανε - Είπε πως τον μπέρδεψε με κούνια
Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Δεν θα κινηθώ νομικά, αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr