«Πατέντα» για να μην πιτσιλίζει το τηγάνι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Αν το τηγάνι όπου σκοπεύετε να τηγανίσετε το φαγητό δεν έχει καπάκι, προκειμένου να αποφύγετε τα ενοχλητικά πιτσιλίσματα τριγύρω από το σκεύος, μπορείτε να κάνετε το εξής:
Τρυπήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, που θα κόψετε στο μέγεθος της επιφάνειας του τηγανιού, με οδοντογλυφίδα δημιουργώντας αρκετές διάσπαρτες τρυπούλες. Στη συνέχεια σκεπάστε με αυτό το τηγάνι σας, κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι και ο ατμός θα μπορεί να διαφεύγει ώστε να συνεχίζεται το τηγάνισμα και το λάδι δεν θα πετάγεται παντού λερώνοντας την κουζίνα σας και τα ρούχα ή την ποδιά σας.
Μην ξεχνάτε πώς θα πρέπει να βάζετε τα υλικά όσο γίνεται πιο στεγνά στο καυτό λάδι για να μειώσετε το άφρισμά του.
> Περισσότερα cooking tips εδώ
Διαβάστε ακόμη
Γεωργανάδες Φαρκαδόνας: Το ξεχασμένο χωριό των πλημμυρών - «Τα μπάζα παραμένουν εδώ», καταγγέλλουν οι κάτοικοι που έμειναν
ΕΦΚΑ: Οι 3 κινήσεις για σύνταξη μισθωτών πάνω από 750€ - Πώς οι επαγγελματίες εξασφαλίζουν σύνταξη 1.790€
Γενοκτονία των Ποντίων: «Μας έσκισαν τα ρούχα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που σώθηκαν από τη σφαγή
Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας 2024: Κλειστό σήμερα το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr