«Πατέντα» για να μην πιτσιλίζει το τηγάνι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αν το τηγάνι όπου σκοπεύετε να τηγανίσετε το φαγητό δεν έχει καπάκι, προκειμένου να αποφύγετε τα ενοχλητικά πιτσιλίσματα τριγύρω από το σκεύος, μπορείτε να κάνετε το εξής:
Τρυπήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, που θα κόψετε στο μέγεθος της επιφάνειας του τηγανιού, με οδοντογλυφίδα δημιουργώντας αρκετές διάσπαρτες τρυπούλες. Στη συνέχεια σκεπάστε με αυτό το τηγάνι σας, κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι και ο ατμός θα μπορεί να διαφεύγει ώστε να συνεχίζεται το τηγάνισμα και το λάδι δεν θα πετάγεται παντού λερώνοντας την κουζίνα σας και τα ρούχα ή την ποδιά σας.
Μην ξεχνάτε πώς θα πρέπει να βάζετε τα υλικά όσο γίνεται πιο στεγνά στο καυτό λάδι για να μειώσετε το άφρισμά του.
> Περισσότερα cooking tips εδώ
Διαβάστε ακόμη
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, «μηνύματα» Καραμανλή- Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




