Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Τηγανητό ρύζι Σιγκαπούρης και πεντανόστιμα μάφινς
Αλμυρές και γλυκές παρασκευές από τον Βαγγέλη Δρίσκα, σε ένα τραπέζι γεμάτο γεύσεις και νοστιμιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋
Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.
Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Την Τετάρτη 12 Μαΐου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και ηπειρώτικη αλευρόπιτα σε δύο παραλλαγές. Στη συνέχεια, μαγειρεύει λαχταριστά σνιτσελάκια γλώσσας και τα συνοδεύει με σάλτσα αρακά. Δοκιμάζει συκώτι τηγανιά με φρέσκια ρίγανη και στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης δείχνει πώς φτιάχνεται το μαστιχωτό κέικ σοκολάτας με καρύδια και καφέ.
Την Πέμπτη 13 Μαΐου, το επεισόδιο ξεκινάει με ένα υπέροχο φαγητό για όλη την οικογένεια : Κοτόπουλο με μέλι και πορτοκάλι. Αγαπημένα ασιατικά για τη συνέχεια και ο Βαγγέλης δείχνει όλα τα βήματα για το τηγανητό ρύζι Σιγκαπούρης και τις μπουκιές κοτόπουλου με μέλι και σόγια. Ελληνική κουζίνα στη συνέχεια με σαγανάκι με λουκάνικα και μουστάρδα, ένα πιάτο γεμάτο νοστιμιά! Για γλυκό κρέπες με καραμελωμένο ανανά και μπανάνες.
Την Παρασκευή 14 Μαΐου ο Βαγγέλης δοκιμάζει δύο πεντανόστιμα είδη μάφινς: Αλμυρά μάφινς με λαχανικά & Cottage και σοκολατένια μάφινς. Ο Βαγγέλης δείχνει τη συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με μπύρα και μανιτάρια μαζί με τις συνοδευτικές ψητές πατάτες με φρέσκα αρωματικά. Στην συνέχεια στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» μαγειρεύει μπιφτεκάκια σολομού με γλυκοπατάτες και κινόα. Το επεισόδιο κλείνει με σπιτικό ρεβανί με παγωτό βανίλια!
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας!
“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN.
Βία κατά των γυναικών: Τι είναι το Risk Tool που θα κρίνει την επικινδυνότητα των κακοποιητών - Χιλιάδες καταγγελίες μέσα στο 2024
Νέα καταγγελία για το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο: Στρατιώτης πέθανε έπειτα από επέμβαση – Αμέλεια καταγγέλλει η οικογένειά του
Παρανάλωμα του πυρός η μεγαλύτερη παραγκούπολη της Μανίλα - Συνταρακτικό βίντεο
Μίλτος Πασχαλίδης: «Αν αρχίσουμε να κάνουμε λογοκρισία, αυτό είναι ένα πηγάδι που δεν έχει πάτο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr