• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σοκ στον Χολαργό: Άγρια επίθεση σε 14χρονο με επτά μαχαιριές - Είχε κλείσει ραντεβού με 20χρονη κοπέλαΕπιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο ΗρακλείουΣυναγερμός από ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλαςΤσουνάμι ύψους 40 εκατοστών «χτύπησε» Αομόρι και Χοκαίντο - Τρομακτικά βίντεο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
δημοφιλές τώρα: Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   21.04.2021 15:28
Newsroom
Newsroom

Βαγγέλης Δρίσκας: Όλα τα βήματα για την παραδοσιακή μαγειρίτσα στο «Κάθε Μέρα Chef»

«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» και η προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού ξεκινάει στο Open

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Βαγγέλης Δρίσκας
Βαγγέλης Δρίσκας

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία. 

Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΝΤΑΓΗ - Bλάχικη μαγειρίτσα με πράσα

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. 

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 15:15 το επεισόδιο ξεκίνησε με το Χαμσί πιλάφ, ένα εντυπωσιακό πιάτο από τις κουζίνες του κόσμου. Στην συνέχεια στην ενότητα «Ελληνική κουζίνα» ο Βαγγέλης μαγείρεψε γίγαντες πλακί με σέσκουλα και λουκάνικα. Ακολούθησε ψητό χαλούμι με χούμους αρακά, ένα υπέροχο ανοιξιάτικο ορεκτικό, ιδανικό και για το πασχαλινό τραπέζι και στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης Δρίσκας έδειξε πώς να φτιάξουμε βήμα βήμα αφράτα και αρωματικά πασχαλινά τσουρέκια. 

Την Πέμπτη 22 Απριλίου στο «Κάθε Μέρα Chef», ο Βαγγέλης ξεκινάει την προετοιμασία για το πασχαλινό τραπέζι. Ο Βαγγέλης Δρίσκας  δείχνει όλα τα βήματα για την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Στην συνέχεια ψήνει αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα αρωματικών και φτιάχνει πράσα με ζαμπόν και τυριά, ένα ορεκτικό γεμάτο νοστιμιά! Την ώρα του γλυκού ετοιμάζει  ένα υπέροχο τσηζκέικ φούρνου με ανθότυρο και γλυκό πορτοκάλι αλλά και παγωτό χαλβά!

Διαβάστε επίσης: ΣΥΝΤΑΓΗ - Χορτοφαγική «μαγειρίτσα»

Την Παρασκευή 23 Απριλίου ο Βαγγέλης στην ενότητα «ελληνική κουζίνα» μαγειρεύει λαχταριστό λεμονάτο αρνάκι φούρνου με πατάτες, αγκινάρες και σπαράγγια. Στην συνέχεια φτιάχνει ζεστή πατατοσαλάτα με σπανάκι, φέτα και αυγά και συνεχίζει με πρωτότυπες ιδέες για γρήγορα ορεκτικά με λουκάνικα και αλοιφές. Το επεισόδιο κλείνει με δύο εντυπωσιακά και πρωτότυπα γλυκά που ενθουσιάζουν: Ζελέ κουμκουάτ Spritz και Κέικ Limoncello!

Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα! «Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα», καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN.

Διαβάστε επίσης: Γιατί τρώμε μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση - Συνταγή για παραδοσιακή παρασκευή

Διαβάστε ακόμη

Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια

Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»

Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία

ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Βαγγέλης Δρίσκας
  • Κάθε μέρα chef
  • Open TV
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr