• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μεγάλο δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - Δείτε εικόνεςΑπόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του ΠαναγόπουλουΚόντρα Τζανακόπουλου - Καιρίδη: «Μήπως να μου δώσετε έξι νούμερα μπας και κερδίσω κάνα Τζόκερ;» - «Δεν μας παρατάς, δημαγωγέ!»Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία κατά του Αχιλλέα Μπέου και υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Βόλου
δημοφιλές τώρα: Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   16.03.2021 14:55
Newsroom
Newsroom

Βαγγέλης Δρίσκας: Λαζάνια, σοφρίτο και Chicago pizza στο «Κάθε Μέρα Σεφ»

Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα, μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής στο OPEN για τον σύγχρονο τηλεθεατή!

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Βαγγέλης Δρίσκας
Βαγγέλης Δρίσκας

Αλμυρές και γλυκές παρασκευές από τον Βαγγέλη Δρίσκα, σε ένα τραπέζι γεμάτο γεύσεις και νοστιμιά

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

Την Τετάρτη 17 Μαρτίου, ο Βαγγέλης μαγειρεύει λαχταριστά λαζάνια με λαχανικά και τυριά, ένα πιάτο που θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Στην ενότητα «Σπιτικό fast food» μαθαίνουμε πώς να φτιάξουμε την πιο νόστιμη πίτα για σουβλάκι με δύο μόνο υλικά και στη συνέχεια ο Βαγγέλης δίνει την δική του εκδοχή για «σκεπαστή», με σπιτική πίτα και κοτόπουλο. Ένα ξεχωριστό ιταλικό χορτοφαγικό πιάτο έρχεται αμέσως μετά: Gnudi από την Τοσκάνη. Το επεισόδιο κλείνει με ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο από την κινέζικη κουζίνα: Chow Mein Noodles.

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου, το επεισόδιο ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και ένα φοβερό μεζέ: γαρίδες φούρνου με σκόρδο, άνηθο και φέτα. Στη συνέχεια ο Βαγγέλης μαγειρεύει πεντανόστιμο κερκυραϊκό σοφρίτο ενώ στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» φτιάχνει φιλέτο κοτόπουλου και σαλάτα κουσκούς με μήλα και βερίκοκα. Την ώρα του γλυκού έρχεται ένα απολαυστικό Carrot cake, με αρωματικό γλάσο και ξεχωριστή νοστιμιά.

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου ο Βαγγέλης στην ενότητα «Σπιτικό fast food» δείχνει την ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη Chicago pizza. Φτιάχνει βήμα βήμα μοσχαράκι καρμπονάντ  με αφράτο πουρέ πατάτας και ψητά χειμωνιάτικα λαχανικά, ενώ στη συνέχεια, την παράσταση κλέβει μία απίθανη ποικιλία θαλασσινών: Fritto misto με σαλάτα μαυρομάτικα. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με μία εντυπωσιακή σοκολατένια τάρτα με πορτοκάλι και χαλβά!

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας!

“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN

Διαβάστε ακόμη

Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ

Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση

Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κάθε Μέρα Σεφ
  • Βαγγέλης Δρίσκας
  • Open TV
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr