Αποκαλύπτεται η εγκληματική δράση των Σατανιστών της Παλλήνης – Σοκ στην κοινή γνώμη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά ┋
Έμεινα γνωστοί ως οι Σατανιστές της Παλλήνης. Η δράση τους προκάλεσε αποτροπιασμό και οργή. Το χριστουγεννιάτικο κομμάτι των γιορτών είχε τελειώσει και η Πρωτοχρονιά κάλπαζε να φέρει το νέο χρόνο, το 1994. Ήταν 28 Δεκεμβρίου, όταν κυκλοφόρησε η είδηση που προκάλεσε αλυσιδωτές εκρήξεις συναισθημάτων: Ομάδα νεαρών διέπραξε ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα στο βωμό σατανιστικών τελετών!
Ήταν οι διαβόητοι Σατανιστές της Παλλήνης που σκοτείνιασαν τις μέρες τις γιορτινές του 1993 με την αποκάλυψη των πράξεών τους: Ασημάκης Κατσούλας, Μανώλης Δημητροκάλης, Δήμητρα Μαργέτη, οι βασικοί ενεχόμενοι στα αποτρόπαια εγκλήματα.
Αύγουστος 1992: Ο Α. Κατσούλας και ο Ε. Δημητροκάλλης διαπράττουν το πρώτο έγκλημα με θύμα την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου.
Απρίλιος 1993 - Μεγάλη Τετάρτη του : Διαπράττεται το δεύτερο έγκλημα με θύμα την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών.
Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1994: Οι τρείς νεαροί οδηγούνται στον τακτικό ανακριτή για την απολογία τους. Δίνονται στον ανακριτή τα ονόματα πέντε επιπλέον ανθρώπων ως εμπλεκόμενων στην υπόθεση.
Χέβι Μέταλ και Νεκρονομικόν...
Στους σατανιστές της Παλλήνης, δεν συμμετείχαν μόνο ο Κατσούλας, ο Δημητροκάλης και η Μαργέτη. Αρκετοί νεαροί μαθητές Λυκείου πέρασαν από τις τάξεις της διεστραμμένης ομάδας, όμως ουδείς απ’ αυτούς βασάνισε ανθρώπους ή σκότωσε.
Ο Ασημάκης Κατσούλας είχε καταθέσει: «Από τότε που πήγαινα στην τρίτη τάξη του Λυκείου άρχισε το ενδιαφέρον μου για τη μαγεία. Είχα επηρεαστεί από τους στίχους τραγουδιών της Χέβι Μέταλ. Ντυνόμουν με μπλούζες που πάνω τους είχαν ζωγραφισμένες διάφορες σατανικές μορφές και σύμβολα. Το 1990, δυο περίπου χρόνια αφού τελείωσα το Λύκειο, άρχισα να ενδιαφέρομαι πιο σοβαρά για τη μαγεία, και το πρώτο βιβλίο που αγόρασα είχε τον τίτλο Νεκρονομικόν»…
Τον Δεκέμβριο του 1991, ο 19χρονος Κατσούλας θα συνάψει σχέση με την τότε 15χρονη Δήμητρα Μαργέτη και θα της εκμυστηρευτεί τις… ανησυχίες του για τον σατανισμό. Η Μαργέτη θα του αποκαλύψει ότι και εκείνη έχει διαβάσει σχετικά βιβλία. Και οι δυο θα μυηθούν με αυτοσχέδιες τελετές στον σατανισμό. Ο τρίτος της ομάδας, ο Μανώλης Δημητροκάλης, θα μυηθεί λίγες μέρες αργότερα. Και αρχίζει ο κύκλος του αίματος.
Το Σέσι γίνεται τόπος εγκλημάτων
Στις 27 Αυγούστου του 1992, οι τρεις «σατανιστές», θα οδηγήσουν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στo Σέσι Γραμματικού. Στην ίδια είχαν υποσχεθεί ότι θα τη μυούσαν στον σατανισμό και ότι θα τη βοηθούσαν να δει τι υπάρχει στην Κόλαση. Αποτέλεσμα, η 14χρονη στραγγαλίστηκε και κάηκε με βενζίνη, προκειμένου να εξαφανιστεί το πτώμα.
Μετά ένα χρόνo, στις 14 Απριλίου του 1993, Μεγάλη Τετάρτη και η Μαργέτη θα πει (σε συνέντευξή της) ότι αυτήν τη μέρα την διάλεξαν συμβολικά πιστεύοντας ότι αν σκότωναν Μεγάλη Βδομάδα θα έπαιρναν δύναμη από τα πνεύματα…
Στη λεωφόρο Μαραθώνος, θα συναντήσουν την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, η οποία επέστρεφε σπίτι της. Εργαζόταν ως καμαριέρα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Οι Κατσούλας και Δημητροκάλης θα προφασιστούν ότι είναι αστυνομικοί και θα την πείσουν να μπει στο αυτοκίνητό τους. Στη συνέχεια θα την οδηγήσουν στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο οινοποιίας «Καμπά» στην Παλλήνη και από εκεί στο Σέσι, όπου θα τη στραγγαλίσουν και στη συνέχεια θα της πολτοποιήσουν το κεφάλι ώστε να μην αναγνωρίζεται.
Έγκλημα και τιμωρία...
Δυο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 1993, ο Μάνος Δημητροκάλης, κυριευμένος από τις τύψεις, θα εξομολογηθεί τις εγκληματικές πράξεις του σε ιερέα. Είναι η αρχή του τέλους. Την επομένη ο Δημητροκάλης θα πάει και θα τα ομολογήσει όλα στην Αστυνομία. Είναι 28 Δεκεμβρίου.
Οι τρεις τους θα συλληφθούν και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης, θα ασκηθεί εναντίον τους ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα. Θα οδηγηθούν στον ανακριτή για την απολογία τους και όταν θα αρχίσει σιγά σιγά να ξετυλίγεται η υπόθεση, θα περάσουν απ’ το γραφείο του ανακριτή μία σειρά από φίλους τους και γνωστούς τους. Ποινική δίωξη θα ασκηθεί και στους Χαράλαμπο Ζαβρά, Αγγελική Αναγνώστου, Βαρβάρα Αγγελοπούλου, Μαρία και Κατερίνα Ριγάκη.
Στις 23 Ιουνίου 1995 θα ξεκινήσει η δίκη τους στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο κήρυξε ενόχους τους κατηγορούμενους, Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη, Δήμητρτα Μαργέτη, Κατερίνα και Μαρία Ρηγάκη και Βαρβάρα Αγγελοπούλου και αθώους τον Χαράλαμπο Ζάβρα και την Αγγελική Αναγνώστου. Ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης καταδικάζονται δις ισόβια και κάθειρξη 12 και 10 ετών αντίστοιχα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και η Μαργέτη σε 18 έτη και 4 μήνες, με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Σήμερα και οι τρεις καταδικασθέντες είναι ελεύθεροι.
Άλλη μια κακή ημέρα για τον σιδηρόδρομο: Νέες πολύωρες καθυστερήσεις, ενώ τέθηκε εκτός λειτουργίας το τελευταίο «Ασημένιο Βέλος»
Τουρκική αντιπολίτευση εναντίον Φιντάν: «Ασκείς εξωτερική πολιτική χωρίς πυξίδα και στρατηγική σε Αιγαίο και Κύπρο»
Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά τις μηνύσεις σε βάρος της: Θα της απαγγελθούν κατηγορίες
Ξανά απούσα από βασιλική υποχρέωση η Κέιτ Μίντλετον - Ανησυχία για την υγεία της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr