Τρώμε στα γρήγορα - Φιλέτο μοσχαρίσιο με μανιτάρια και κρέμα
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα φιλετάκια λίγα-λίγα για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν. Με τρυπητή κουτάλα βγάζετε τα φιλετάκια από το τηγάνι και τα βάζετε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα αφήνετε στην άκρη.
Ζεσταίνετε την υπόλοιπη κουταλιά ελαιόλαδο στο ίδιο τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά ή μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε το σκόρδο και τα μανιτάρια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά. Προσθέτετε το λευκό κρασί και βράζετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Ρίχνετε στο τηγάνι τα φιλετάκια μαζί με την κρέμα γαλακτος και ζεσταίνετε για 3 λεπτά. Προσθέτετε τον μισό μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε. Σερβίρετε τα φιλετάκια ζεστά, γαρνίροντας με τον υπόλοιπο μαϊντανό.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
20'
4
Υλικά
800 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, κομμένο σε λεπτές φέτες