Μουσκεύετε τις φέτες του ψωμιού στο γάλα και τις στύβετε πολύ καλά.
Ψιλοκόβετε στο μπλέντερ το δυόσμο, το κρεμμύδι και το σκόρδο με το μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τα δύο είδη κιμά και προσθέτετε το μείγμα του μπλέντερ, το ψωμί, το αυγό, το ξίδι και αλατοπίπερο. Ζυμώνετε το μείγμα μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά καιαφήνετε στο ψυγείο μισή ώρα. Πλάθετε τους κεφτέδες.
Τηγανίζετε τους κεφτέδες σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν, τους βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τους αφήνετε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.