-
Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Καθαρίζετε τα μανιτάρια και κόβετε τα πόδια τους.
-
Ζεσταίνετε το λάδι και ροδίζετε τα κομμάτια του κρέατος από όλες τις πλευρές.
-
Βγάζετε το κρέας με τρυπητή κουτάλα και ρίχνετε στο ίδιο λάδι τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια. Τα σοτάρετε και αυτά.
-
Σκορπίζετε μέσα στην κατσαρόλα το σκόρδο. Πασπαλίζετε με το αλεύρι. Σβήνετε με το λευκό κρασί και προσθέτετε τον ντοματοπολτό, το μπαχάρι και αλατοπίπερο.
-
Σιγοβράζετε για 1 ώρα και 30’, μέχρις ότου εξατμισθεί το κρασί και μείνει μια πλούσια σάλτσα. Σερβίρετε το κρέας με τα μανιτάρια και τη σάλτσα τους και πασπαλίζετε προαιρετικά με μαϊντανό.