Ελαφριά κουζίνα - Σαλάτα με κοτόπουλο και καρύδια
Εκτέλεση
1. Πλένετε τα σαλατικά, τα σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί και τα ψιλοκόβετε. Βράζετε σε λίγο νερό (ποσάρετε) τα φιλέτα κοτόπουλου για 20΄-25' και τα στραγγίζετε. Τα κόβετε σε λωρίδες.
2. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα σαλατικά, το κοτόπουλο, το σέλερι και τα αγγουράκια. Τα ανακατεύετε με κουτάλι. Πασπαλίζετε τη σαλάτα με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό (ή το εστραγκόν).
3. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα βαθύ μπολ και τα χτυπάτε με πιρούνι. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα τη στιγμή που θα τη σερβίρετε. Ολοκληρώνετε τη διακόσμηση της σαλάτας με τα καρύδια και τα μαρουλόφυλλα.
Δείτε επίσης: Τι είναι το εστραγκόν ή δρακόντειο