Τσιπούρες μαρινάτες σε χυμό εσπεριδοειδών
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε μαζί όλα τα υλικά για τη μαρινάτα, χτυπώντας σε σέικερ.
- Κόβετε σε λεπτές, εγκάρσιες φέτες την τσιπούρα και τη βάζετε σε ανοξείδωτο σκεύος, ρίχνοντας σε στρώσεις τη μαρινάδα. Αφήνετε το σκεύος σε δροσερό μέρος 6-8 ώρες.
- Σερβίρετε τα ψάρια σε πιάτα, με ή χωρίς τη μαρινάδα τους. Γαρνίρετε με φετάκια γκρέιπ φρουτ και λίγο ξύσμα εσπεριδοειδών.