-
Ζεματίζετε το σπανάκι σε βραστό νερό για 2'-3'. Το βγάζετε από την κατσαρόλα και το αφήνετε να στραγγίσει καλά στο σουρωτήρι. Το πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
-
Ρίχνετε το σπανάκι σε ένα μπολ και το ανακατεύετε με τη φέτα και τη γραβιέρα. Προσθέτετε τον άνηθο και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύετε.
-
Χτυπάτε τα αυγά σε δοχείο ανάμειξης και προσθέτετε το σπορέλαιο και το γιαούρτι. Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτετε στο χυλό το μείγμα με το σπανάκι, λίγο αλατοπίπερο και ανακατεύετε.
-
Αδειάζετε το μείγμα σε λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα με θήκες για μάφιν. Ψήνετε για 30'-35' σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C.