-
Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρές μερίδες. Τις αλατοπιπερώνετε. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τις μερίδες του κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές.
-
Προσθέτετε κατόπιν τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το δενδρολίβανο και σοτάρετε άλλα 2΄. Πασπαλίζετε με αλατοπίπερο και συνεχίζετε το σοτάρισμα 3΄-4΄ ακόμη. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε χλιαρό νερό να μισοσκεπάζει το πουλερικό.
-
Όταν το υγρό σχεδόν εξατμιστεί, προσθέτετε τις ελιές καθαρισμένες και μαγειρεύετε 5΄-10' ακόμη. Γαρνίρετε με μαϊντανό.