Μοσχαράκι ραγού με αρακά και πάπρικα
Εκτέλεση
1. Αλατοπιπερώνετε τους κύβους του κρέατος. Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και ροδίζετε το κρέας απ’ όλες τις πλευρές. Το βγάζετε για λίγο από την κατσαρόλα και το κρατάτε στην άκρη.
2. Προσθέτετε λίγο ακόμη λάδι στην ίδια κατσαρόλα, αν χρειάζεται, και ρίχνετε το κρεμμύδι και τον αρακά. Σοτάρετε για λίγο τα λαχανικά και, αν χρησιμοποιείτε κατεψυγμένο αρακά, περιμένετε να απορροφηθούν τυχόν υγρά.
3. Ξαναρίχνετε το κρέας στην κατσαρόλα μαζί με τους όπιους χυμούς έχουν μαζευτεί στο πιάτο που το φυλάγατε. Ανακατεύετε και σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε αλατοπίπερο, πάπρικα, τα ντοματάκια και λίγο ζεστό νερό και σιγομαγειρεύετε μέχρις ότου μαλακώσει το κρέας και τα υγρά εξατμισθούν.
Tip. Mπορείτε να συνοδεύσετε με ζυμαρικά, ρύζι ή νουντλς.