Ζεσταίνετε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρετε το μαϊντανό, το καρότο και το κρεμμύδι 5’.
Αναμειγνύετε ζυμώνοντας τα δυο είδη κιμάδων με το σκόρδο, το μείγμα του κρεμμυδιού, το ψωμί, το λάδι και το αλατοπίπερο μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα.
Πλάθετε το μείγμα σε 24 κεφτεδάκια και τοποθετείτε μέσα σε κάθε κεφτεδάκι από ένα κυβάκι φέτα. Τα περνάτε κατόπιν από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Στο μεταξύ βράζετε τις χυλοπίτες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Σερβίρετε τα κεφτεδάκια με τα ζυμαρικά και πασπαλίζετε με λίγο επιπλέον μαϊντανό.