Σπαγγέτι με στήθος κοτόπουλου σε κόκκινη σάλτσα με κατσικίσιο τυρί
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το βούτυρο με το λάδι σε αντικολλητικό κατσαρολάκι και σοτάρετε τα κυβάκια κοτόπουλου με τα κρεμμύδια για 6’ - 7’.
Ρίχνετε την πιπεριά συνεχίζοντας το σοτάρισμα και στη συνέχεια την τριμμένη ντομάτα και τον πελτέ, λίγη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και σιγοβράζετε για 20'-25’, να εξατμιστούν τα υγρά.
Βράζετε τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Τα στραγγίζετε και τα διατηρείτε ζεστά.
Προσθέτετε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο το τυρί και μαγειρεύετε λίγο ακόμη να λιώσει. Πασπαλίζετε με το μαϊντανό, ανακατεύετε και σερβίρετε. Αν θέλετε πασπαλίζετε με έξτρα τριμμένη κατσικίσια γραβιέρα.