Συνταγές | Αρχείο Έθνους

Στη φόρμα για μάφιν - Μπουκιές ομελέτας με μπρόκολο, ανθότυρο και τσένταρ

Εικόνα: Αρχείο Έθνους

Εκτέλεση

  1. Βράζετε το μπρόκολο για 3-4 λεπτά, το στραγγίζετε και το ψιλοκόβετε.
  2. Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αυγά με τα ασπράδια, αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το αλεύρι, το τριμμένο τσένταρ, το ανθότυρο και το μπρόκολο.
  3. Αλείφετε με ελαιόλαδο το εσωτερικό από 8 φόρμες με θήκες για μάφιν και μοιράζετε την ομελέτα σε αυτές. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 20 λεπτά.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: Αρχείο Έθνους
25'
4

Υλικά

  • 300 γρ. μπρόκολο
  • 4 αυγά και 4 ασπράδια
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 100 γρ. τριμμένο τσένταρ
  • 2 κουτ. σούπας αλεύρι
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι