Συνταγές | ICookGreek

Μοσχαράκι κατσαρόλας με πολύχρωμες πιπεριές και ζυμαρικά

Εικόνα: ICookGreek

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας απ' όλες τις πλευρές.
  2. Ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι συνεχίζοντας το σοτάρισμα. Προσθέτετε τις πιπεριές και ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν και αυτές.
  3. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε και το μπαχάρι και σβήνετε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί, προσθέτετε 600-700ml ζεστό νερό νερό και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά με το καπάκι της κατσαρόλας κλειστό μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα υγρά και το φαγητό να μείνει με τη σάλτσα του.
  4. Στο μεταξύ ετοιμάζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, τα σουρώνετε και τα σερβίρετε μαζί με το μοσχαράκι.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: ICookGreek
60'
4

Υλικά

  • 800 γρ. τρυφερό μοσχαράκι κομμένο σε μπουκιές, στεγνωμένο (ποντίκι ή ελιά)
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πράσινη, 1 κόκκινη ή πορτοκαλιά και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε μέτρια κομμάτια
  • 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη χωρίς σπόρους σε κομματάκια
  • 2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
  • 1 ποτηράκι λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί
  • αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι
  • 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας (σπαγγέτι, λιγκουίνι ή νουντλς)