Μοσχαράκι κατσαρόλας με πολύχρωμες πιπεριές και ζυμαρικά
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας απ' όλες τις πλευρές.
Ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι συνεχίζοντας το σοτάρισμα. Προσθέτετε τις πιπεριές και ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν και αυτές.
Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε και το μπαχάρι και σβήνετε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί, προσθέτετε 600-700ml ζεστό νερό νερό και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά με το καπάκι της κατσαρόλας κλειστό μέχρι να απορροφηθούν πλήρως τα υγρά και το φαγητό να μείνει με τη σάλτσα του.
Στο μεταξύ ετοιμάζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, τα σουρώνετε και τα σερβίρετε μαζί με το μοσχαράκι.