Συνταγές | Αρχείο Έθνους

Έτοιμα για φούρνο σε χρόνο-μηδέν: Κοπανάκια κοτόπουλου με κέτσαπ, μουστάρδα και κάρι

Εικόνα: iStock - Αρχείο Έθνους/EatMe

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε σε ένα μπολ το μέλι με τη μουστάρδα, το κάρι, την κέτσαπ και το ελαιόλαδο.
  2. Βάζετε τα κοπανάκια σε ρηχό ταψί και τα αλείφετε με το μείγμα κέτσαπ-μουστάρδας. Τα αλατοπιπερώνετε.
  3. Ψήνετε τα κοπανάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 35'.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: iStock - Αρχείο Έθνους/EatMe
40'
4

Υλικά

  • 12 κοπανάκια κοτόπουλου (ή 4 μπουτάκια ολόκληρα)
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κάρι 
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι