Ξεπλένετε τις µερίδες του κουνελιού σε ένα μείγμα µε νερό και ξίδι. Τις στεγνώνετε και τις αλατοπιπερώνετε.
Τις ροδίζετε σε αντικολλητική κατσαρόλα στην οποία έχετε ζεστάνει το ελαιόλαδο. Τις βγάζετε και ρίχνετε στην κατσαρόλα το κρεµµύδι και το σκόρδο. Μόλις σοταριστούν ελαφρά, προσθέτετε το χυµό ντοµάτας και το µαϊντανό και τα αφήνετε να βράσουν για 5΄.
Ξαναβάζετε στην κατσαρόλα το κουνέλι, το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι νερό. Τα αφήνετε να βράσουν σε σιγανή φωτιά για 30΄, με σκεπασμένη την κατσαρόλα.
Ζεµατίζετε τα φασολάκια για 5΄, τα στραγγίζετε και τα βάζετε στην κατσαρόλα πάνω από το κουνέλι. Ανακατεύετε προσεκτικά το φαγητό, προσθέτετε 1 φλιτζάνι νερό και το αφήνετε να βράσει για 35΄. Kουνάτε την κατσαρόλα για να πάει η σάλτσα παντού.