Για την όρεξη - Πιπεριές και ντοματίνια με χαλούμι και ξίδι βαλσαμικό
Εκτέλεση
Ψήνετε τις πιπεριές κομμένες στη μέση, στους 200° C, για 25΄-30΄. Όταν μαλακώσουν και μαυρίσουν, αφαιρείτε τις φλούδες, τα κοτσανάκια και τους σπόρους και τις κόβετε σε λωρίδες.
Σοτάρετε ελαφρά τα ντοματάκια με λίγο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο. Τα βγάζετε από το τηγάνι ή και προσθέτετε το χαλούμι κομμένο σε φέτες. Το ψήνετε να μαλακώσει γυρνώντας απ’ όλες τις πλευρές.
Χτυπάτε το ελαιόλαδο με το ξίδι, τους σπόρους μουστάρδας, το σκόρδο, αλατοπίπερο και το μισό ψιλοκομμένο δυόσμο.
Ανακατεύετε τις πιπεριές και τα ντοματάκια με το ντρέσινγκ, απλώνετε από πάνω το ψημένο χαλούμι και πασπαλίζετε με τον υπόλοιπο φρέσκο δυόσμο.