Σεισμός τώρα ανοιχτά της Νισύρου
Φουλ στην πρωτεΐνη - Μπιφτεκάκια γαλοπούλας στο τηγάνι ή στο γκριλ
Εκτέλεση
- Πολτοποιείτε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο στο μπλέντερ ή το μούλτι. Τα ανακατεύετε με τον κιμά γαλοπούλας.
- Προσθέτετε το ψωμί, το αυγό, τη μουστάρδα, το μαϊντανό, λίγο λάδι και αλατοπίπερο και ζυμώνετε το μείγμα πολύ καλά.
- Πλάθετε τον κιμά σε μπιφτέκια και τα αφήνετε κανά μισάωρο στο ψυγείο.
- Ψήνετε τα μπιφτέκια είτε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές είτε στο γκριλ 7’-8’ από την κάθε πλευρά.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση