Καθημερινό τραπέζι - Κοτόπουλο με φέτα και πιπεριές Φλωρίνης
Εκτέλεση
- Κόβετε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε ροδέλες. Στραγγίζετε τις πιπεριές και τις κόβετε σε λεπτές λωρίδες.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, προσθέτετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε το κρεμμύδι και συνεχίζετε το γύρισμα με την κουτάλα για 5’-6’, μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει και να ξανθύνει ελαφρά.
- Προσθέτετε τις πιπεριές, συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2’-3’ και σβήνετε με το κρασί. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το μαϊντανό και τη φέτα. Τα σοτάρετε όλα και μόλις αρχίσει να λιώνει η φέτα, αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε.
Tip. Αν σας αρέσει το σουσάμι, μπορείτε να προσθέσετελίξο ξανθό ή μαυροσούσαμο στο τέλος του μαγειρέματος.