Σπιτική κομπόστα - Ρόδια σε σιρόπι

Εκτέλεση
- Φιλτράρετε το χυμό ροδιού με το σουρωτήρι του τσαγιού μέσα στην κατσαρόλα και προσθέτετε τη ζάχαρη.
- Bράζετε ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και αφαιρώντας τον αφρό που δημιουργείται με ένα κουτάλι. Προσθέτετε τους σπόρους από τα ρόδια και την κανέλα.
- Αφήνετε τo μείγμα να βράσει μέχρι ότου το σιρόπι πυκνώσει και δέσει. Μεταφέρετε το μείγμα σε καθαρά, αποστειρωμένα βαζάκια.
Tip. Δείτε πώς αποστειρώνονται τα βάζα στο σχετικό δημοσίευμα πατώντας εδώ.