Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζετε. Ζεματίζετε τα λαχανάκια Βρυξελλών 7΄-8΄ και επίσης τα στραγγίζετε.
Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια 5΄-6΄. Ρίχνετε το μαϊντανό, σβήνετε με το κρασί και σιγοβράζετε 10΄. Κατόπιν προσθέτετε στο μείγμα τα λαχανάκια Βρυξελλών.
Σ’ ένα πυρίμαχο σκεύος ανακατεύετε τα ζυμαρικά με το μείγμα των κολοκυθιών, των τυριών και το αλατοπίπερο. Αναμειγνύετε καλά και περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνετε το φαγητό 10΄ στο φούρνο στους 180° C.