Κυριακάτικο γεύμα – Κότσι στη λαδόκολλα με ντοματίνια, φέτα και κεφαλοτύρι
Εκτέλεση
Πλένετε τα κότσια με κρύο νερό και τα στραγγίζετε καλά. Τα αλατοπιπερώνετε και τα αφήνετε στην άκρη.
Παίρνετε ένα κομμάτι λαδόκολλα και το αλείφετε με ελαιόλαδο. Βάζετε σε κάθε λαδόκολλα 1 κότσι, μερικά κομμάτια τυριών, λίγο σκόρδο, 4 ντοματάκια και 1 κουταλιά ελαιόλαδο, διπλώνοντάς την έτσι ώστε να κλείσει καλά το κρέας μέσα.
Βάζετε τα πακετάκια με τα κότσια σε μια ευρύχωρη γάστρα ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ρίχνετε 2 φλιτζάνια χλιαρό νερό και βάζετε το σκεύος στο φούρνο στους 170-180 °C. Σιγοψήνετε για τουλάχιστον 2 1/2 ώρες, ανοίγετε προσεκτικά τα πακετάκια και σερβίρετε το φαγητό ζεστό.