Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ξεκίνησε η μάχη του πρώτου γύρου

Πριν από 7 λεπτά

Ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ έβαλε τα πράσινα και πήγε στην κάλπη

Μια ψηφοφόρος, θέλοντας να μεταδώσει το κλίμα που επικρατεί στα εκλογικά κέντρα, μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό.

Ντυμένη στα πράσινα, πήγε από νωρίς το πρωί της Κυριακής να εκφράσει την προτίμησή της για τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τόνισε: «Είμαι μέλος 50 χρόνια παρά λίγους μήνες. Είμαι ευτυχής που για άλλη μια φορά ασκούμε αυτό το δικαίωμα, αυτή τη διαδικασία που άρχισε το 2004. Πραγματικά νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη και ελπίζω από εδώ και μπρος με νέα φόρα να συνεχίσουμε την δραστηριότητά μας».

Πριν από 12 λεπτά

Αισιοδοξία για μεγάλη συμμετοχή

Πριν από 26 λεπτά

Σκανδαλίδης: Την άλλη Δευτέρα όποιος κι αν είναι πρόεδρος, το ΠΑΣΟΚ θα κάνει μια νέα αρχή

«Έχω πει ότι θα είναι πάνω από 300.000 αυτοί που θα ψηφίσουν σήμερα. Φοβάμαι ότι θα πέσω έξω γιατί θα είναι περισσότεροι» δήλωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος λίγο μετά τις 9 το πρωί προσήλθε στις κάλπες για να ψηφίσει για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Την άλλη Δευτέρα όποιος κι αν είναι πρόεδρος, το ΠΑΣΟΚ θα κάνει μια νέα αρχή» πρόσθεσε. «Ήμουν και είμαι στρατιώτης της παράταξης» σχολίασε στη συνέχεια.

Πριν από 28 λεπτά

Ψήφισε ο Χάρης Δούκας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Ο κ. Δούκας χαμογελαστός και ευδιάθετος ψήφισε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

«Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα. Καλώ όλους τους δημοκράτες και τους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν. Ενώνουμε δυνάμεις κερδίζουμε την ελπίδα» δήλωσε ο Χάρης Δούκας, ο ένας εκ των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αφού προσήλθε για να ψηφίσει.

Πριν από 30 λεπτά

Ψηφίζουν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη προέδρου - Ποια η διαδικασία

Κάνοντας κλικ στην περιφέρεια που επιθυμείτε αμέσως βγάζει δεξιά όλα τα εκλογικά τμήματα και, μάλιστα, υπάρχει και χάρτης για να σας κατευθύνει. Δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

06.10.2024 09:07

Σήμερα, 6 Οκτωβρίου, δίνεται η πρώτη μάχη για τον πρώτο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, οι οποίες θα καθορίσουν ποιοι θα είναι οι δύο, εκ των έξι διεκδικητών, που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο της 13ης Οκτωβρίου.