Κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Ξεκίνησε η πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Πριν από 12 λεπτά

Ο ισραηλινός στρατός δηλώνει ότι θα απαντήσει δυναμικά απόψε

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Ντάνιελ Χαγκάρι, ανακοίνωσε ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία θα "επιτεθεί δυναμικά στη Μέση Ανατολή" απόψε.

Πριν από 15 λεπτά

Οι Ιρανοί ετοιμάζονται για μια ισραηλινή απάντηση

Οι Ιρανοί τρέχουν στα βενζινάδικα, με τον φόβο πως μια επίθεση θα επηρεάσει τη διανομή τουςκαι πως θα αναγκαστούν να φύγουν.

Πριν από 45 λεπτά

Σοκαριστικό βίντεο: Χτύπημα πυραύλου του Ιράν σε κοντινή απόσταση

Πριν από 48 λεπτά

Πρόεδρος Ιράν: Δόθηκε αποφασιστική απάντηση στην επιθετικότητα του Ισραήλ

Στην πρώτη του αντίδραση ο πρόεδρος του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν σε ανάρτησή του στο Χ, αναφέρει πως δόθηκε αποφασιστική απάντηση στην επιθετικότητα του Ισραήλ και ήταν μία ενέργεια για την υπεράσπιση των συμφερόντων και των πολιτών του Ιράν.

Παράλληλα κάλεσε το Ισραήλ να μην μπει σε σύγκρουση με το Ιράν γιατί αυτό αποτελεί μόνο ένα κομμάτι της δύναμης της χώρας.

«Με βάση τα νόμιμα δικαιώματα και με στόχο την ειρήνη και την ασφάλεια για το Ιράν και την περιοχή, δόθηκε αποφασιστική απάντηση στην επιθετικότητα του σιωνιστικού καθεστώτος. Αυτή η ενέργεια ήταν για την υπεράσπιση των συμφερόντων και των πολιτών του Ιράν. Ας γνωρίζει ο Νετανιάχου ότι το Ιράν δεν είναι εμπόλεμος, αλλά στέκεται σταθερά απέναντι σε κάθε απειλή. Αυτή είναι μόνο ένα κομμάτι της δύναμής μας. Μην μπείτε σε σύγκρουση με το Ιράν», ανέφερε.

Πριν από 51 λεπτά

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου: Καταφέραμε να υπερασπιστούμε το Ισραήλ

Σε επίσημη ενημέρωση του στους δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπους του Πενταγώνου ανέφερε: "Εκτοξεύτηκαν 200 πύραυλοι. Η άμυνα του Ισραήλ ήταν αποτελεσματική χάρη στη συνδρομή των ΗΠΑ. Οι υπουργοί Άμυνας των δυο χωρών βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία. Δεν θέλουμε περιφερειακή κλιμάκωση στην περιοχή".

Πριν από 1 ώρα , 2 λεπτά

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου: Ο πρόεδρος Μπάιντεν παρακολουθεί στενά τις επιχειρήσεις

Σε επίσημη ενημέρωση που πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι στους εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε: «Οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις σε συνεργασία με τις αμερικανικές κατέστρεψαν πολλούς ιρανικούς πυραύλους και κατέρριψαν επίσης αρκετούς. Ο πρόεδρος Μπάιντεν παρακολουθεί στενά τις επιχειρήσεις. Δουλεύουμε με το Ισραήλ για να αναχαιτίσουμε κάθε άλλη επίθεση. Δεν υπάρχουν υπάρχουν αναφορές για θανάτους αλλά για τραυματισμούς στη Δυτική Όχθη».

Πριν από 1 ώρα , 10 λεπτά

Βίντεο με αναχαιτίσεις πυραύλων στην Ιερουσαλήμ

Πριν από 1 ώρα , 15 λεπτά

Ιρανικά Μέσα: Βομβαρδίσαμε περισσότερα από 20 Ισραηλινά F-35

Πριν από 1 ώρα , 21 λεπτά

Ιράν: Πανηγυρισμοί σε Λίβανο και Γάζα για την πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Με πανηγυρισμούς υποδέχτηκαν στη Βηρυτό την εκτόξευση πυραύλων στο Ιράν εναντίον του Ισραήλ σε αντίποινα για τις δολοφονίες των ηγετών της Χεζμπολάχ και της Χαμάς.

Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι αφού ξεκίνησε η επίθεση στο Ισραήλ εκτοξεύτηκαν πυροτεχνήματα στη Βηρυτό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πριν από 1 ώρα , 24 λεπτά

Χαμάς: Επαινούμε τα ιρανικά πυραυλικά πλήγματα στο Ισραήλ

Η Χαμάς ανέφερε ότι επαινεί τα ιρανικά πυραυλικά πλήγματα στο Ισραήλ για την εκδίκηση του θανάτου του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, του ηγέτη της Χεζμπολάχ Σαγίντ Χασάν Νασράλα και του Ταξίαρχου Αμπάς Νιλφορουσάν.

Πριν από 1 ώρα , 25 λεπτά

Τμήματα ιρανικού βαλλιστικού πυραύλου στην πόλη Τελ Σέβα

Πριν από 1 ώρα , 28 λεπτά

Αναφορές για χτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στη Συρία

Σύμφωνα με ιρανικά Μέσα έχουν χτυπηθεί δυο στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ που βρίσκονται κοντά σε πετρελαιοπηγές.

Οι πληροφορίες μιλούν για τις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενείται το προσωπικό. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Πριν από 1 ώρα , 31 λεπτά

Κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή: Δηλώσεις του εκπροσώπου του Ισραηλινού στρατού

Πριν από 1 ώρα , 33 λεπτά

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις θα ανταποδώσουν «στον κατάλληλο τόπο και χρόνο»

Το Ισραήλ θα ανταποδώσει την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα το Ιράν, διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF), διευκρινίζοντας πως αυτό θα γίνει «στον κατάλληλο τόπο και χρόνο».

«Αυτή η επίθεση θα έχει συνέπειες. Έχουμε τα σχέδιά μας και θα ενεργήσουμε όπου και όποτε αποφασίσουμε», είπε ο εκπρόσωπος των IDF Ντανιέλ Χαγκάρι.

Εν τω μεταξύ, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις χαρακτήρισαν σήμερα «απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη» άλλη μια περιοχή κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων εναντίον της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ. Όπως φαίνεται σε χάρτη που δόθηκε στη δημοσιότητα, η περιοχή περιλαμβάνει τις κοινότητες Ντοβέβ, Τσιβόν και Μαλκία, στο βόρειο Ισραήλ.

Πριν από 1 ώρα , 37 λεπτά

Έντονη ανησυχία στην Ε.Ε. για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή

Πριν από 1 ώρα , 40 λεπτά

Η Γερμανία καταδικάζει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ δήλωσε ότι καταδικάζει την ιρανική πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ με τον «εντονότερο δυνατό τρόπο», λέγοντας ότι το Ιράν πρέπει να σταματήσει αμέσως την επίθεση.

«Έχουμε προειδοποιήσει επειγόντως το Ιράν για αυτή την επικίνδυνη κλιμάκωση. Το Ιράν πρέπει να σταματήσει αμέσως την επίθεση. Οδηγεί την περιοχή ακόμη περισσότερο στο χείλος της αβύσσου», ανέφερε η Μπέρμποκ σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Πριν από 1 ώρα , 42 λεπτά

Ισραήλ: Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από θραύσματα πυραύλου

Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ένας άνδρας σκοτώθηκε από θραύσματα πυραύλου στην κοινότητα Νουέιμα, κοντά στην Ιεριχώ της Δυτικής Όχθης, την ώρα της επίθεσης που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ.

Πρόκειται για τον Σάμεχ αλ Ασλ, εργάτη από τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Πριν από 1 ώρα , 46 λεπτά

CNN: Περιμένουμε την απάντηση του Ισραήλ στην Ιρανική επίθεση

Πριν από 1 ώρα , 47 λεπτά

Σε δύο κύματα η ιρανική επίθεση - Το 80% βρήκε τον στόχο, υποστηρίζει το Ιράν

Δύο Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν απόψε ότι σχεδόν 200 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Ιράν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, που έγινε σε δύο κύματα, μετέδωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος Axios.

Ο στρατός είπε ότι αναχαιτίστηκε «μεγάλος αριθμός» πυραύλων. «Υπήρξε κάποιος αντίκτυπος στο κεντρικό και νότιο» Ισραήλ, είπε ο εκπρόσωπος του στρατού, αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση από την πλευρά της μετέδωσε ότι το 80% των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ισραήλ έπληξαν τους στόχους τους.

Πηγές προσκείμενες στον συριακό στρατό πάντως ανέφεραν στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι η αντιαεροπορική άμυνα του Ισραήλ κατέρριψε δεκάδες πυραύλους που πέρασαν πάνω από το συριακό έδαφος. Άλλοι μάρτυρες από τη νότια Συρία, τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο, είπαν ότι είδαν πυραύλους να καταρρίπτονται.

Πριν από 1 ώρα , 48 λεπτά

Έτοιμη η Ουάσιγκτον να προσφέρει «πρόσθετη αμυντική υποστήριξη» στο Ισραήλ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να προσφέρουν «πρόσθετη αμυντική υποστήριξη» στο Ισραήλ μετά την εκτόξευση ιρανικών πυραύλων που στόχευσαν τον σύμμαχο της Ουάσινγκτον, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος του αμερικανικού στρατού.

«Οι δυνάμεις μας παραμένουν στη θέση τους για να παράσχουν πρόσθετη αμυντική υποστήριξη και να προστατέψουν τις αμερικανικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή» μετά τη συμμετοχή τους στην "αναχαίτιση των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν εναντίον του Ισραήλ", δήλωσε ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Πριν από 1 ώρα , 49 λεπτά

Νέο βίντεο με την πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Πριν από 1 ώρα , 51 λεπτά

Ιράν: Η Τεχεράνη ενημέρωσε τη Ρωσία και τις ΗΠΑ πριν ξεκινήσει η πυραυλική επίθεση

Η Τεχεράνη ενημέρωσε τη Ρωσία πριν από τις πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ, δήλωσε απόψε ένας υψηλόβαθμος Ιρανός αξιωματούχος μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Οι ΗΠΑ ενημερώθηκαν επίσης από το Ιράν «μέσω διπλωματικών διαύλων», λίγο πριν ξεκινήσει η επίθεση.

Πριν από 1 ώρα , 52 λεπτά

Χτυπήθηκε θαλάσσια πλατφόρμα στη Μεσόγειο - Πανηγυρισμοί στο Ιράν

Πριν από 1 ώρα , 53 λεπτά

Εθεάθησαν πύραυλοι στην Κύπρο

Συναγερμός σήμανε στην Κύπρο μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράκ στο Ισραήλ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας.

Πριν από 1 ώρα , 55 λεπτά

ΟΗΕ: Ο γενικός γραμματέας καταδικάζει την κλιμάκωση της σύγκρουσης

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες καταδίκασε σήμερα τη «διεύρυνση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, όπου η μια κλιμάκωση διαδέχεται την άλλη», αφότου το Ιράν εξαπέλυσε μπαράζ βαλλιστικών πυραύλων εναντίον του Ισραήλ σε αντίποινα για τις ισραηλινές επιθέσεις εναντίον της Χεζμπολάχ – συμμάχου της Τεχεράνης – στον Λίβανο.

«Αυτό πρέπει να σταματήσει. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε κατάπαυση του πυρός», αναφέρει ο Γκουτέρες σε δήλωσή του.

Πριν από 1 ώρα , 57 λεπτά

Τηλεφωνική επικοινωνία των υπουργών Άμυνας Γαλλίας-Αμερικής

Οι υπουργοί Άμυνας Γαλλίας και Αμερικής είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μετά την μαζική εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων από το Ιράν κατά του Ισραήλ. Αμφότεροι μίλησαν για την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή και για την κατάσταση στον Λίβανο.

Πριν από 1 ώρα , 59 λεπτά

Ρωσικά ΜΜΕ: Διαβουλεύσεις για έκτακτη σύγκληση συμβουλίου ασφαλείας

Πριν από 2 ώρες , 0 λεπτά

Το Ιράν ανέστειλε όλες τις πτήσεις

Το Ιράν ανέστειλε προσωρινά την εναέρια κυκλοφορία μετά από μια ομοβροντία βαλλιστικών πυραύλων που εκτοξεύτηκαν προς το γειτονικό Ισραήλ.

Πριν από 2 ώρες , 6 λεπτά

Ιορδανία: Σε κατάσταση ετοιμότητας τέθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις

Σε κατάσταση ετοιμότητας έθεσε η Ιορδανία τις ένοπλες δυνάμεις της, ώστε «να αντιμετωπίσουν τυχόν προσπάθειες που απειλούν την ασφάλεια του βασιλείου», όπως ανακοίνωσε ο στρατός.

Πριν από 2 ώρες , 8 λεπτά

Βίντεο με το ιρανικό σφυροκόπημα

Πριν από 2 ώρες , 9 λεπτά

Ισραήλ: Η ιρανική επίθεση θα έχει συνέπειες

Αυτή η ιρανική επίθεση είναι σοβαρή και θα έχει συνέπειες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, λέγοντας ότι δόθηκε άδεια στους Ισραηλινούς να βγουν από τα καταφύγια και από ασφαλείς τοποθεσίες κατόπιν εκτίμησης της κατάστασης.

Τόνισε πως ο στρατός δεν έχει αναφορές για τραυματισμούς από την ιρανική πυραυλική επίθεση.

Πριν από 2 ώρες , 11 λεπτά

Υπήρχε έκκληση στους πολιτες από τις 5 το απόγευμα να είναι σε επιφυλακή

Πριν από 2 ώρες , 13 λεπτά

Η στιγμή της επίθεσης στο Ισραήλ

Καθηλώνουν οι εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ από το Ισραήλ, εναντίον του οποίου εξαπέλυσε εκατοντάδες πυραύλους το Ιράν το απόγευμα της Τρίτης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πριν από 2 ώρες , 15 λεπτά

Ιράν: Σε ασφαλή τοποθεσία παραμένει ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ

Ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν, Αλί Χαμενεΐ, παραμένει σε ασφαλή τοποθεσία μετά την έναρξη της πυραυλικής επίθεσης που εξαπέλυσε η Τεχεράνη εναντίον του Ισραήλ, ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters κορυφαίος ιρανός αξιωματούχος.

Ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ μεταφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ασφαλή τοποθεσία μετά τη δολοφονία του ηγέτη της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, από ισραηλινό πλήγμα σε προάστιο της Βηρυτού.

Πριν από 2 ώρες , 17 λεπτά

Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις για απεγκλωβισμό Κύπριων από τον Λίβανο

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Άμυνας, κατόπιν αιτήματος του Υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας η ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα διαθέσει μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 για τον απεγκλωβισμό υπηκόων της Κύπρου από τον Λίβανο.

Η ανάρτηση του Υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια

Πριν από 2 ώρες , 20 λεπτά

Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ

Υπό το πρίσμα των δραματικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή μετά και την επίθεση του Ιράν σε βάρος του Ισραήλ, θα συνεδριάσει την Τετάρτη στις 16.30 το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμυνας.

Η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού:

«Αύριο, Τετάρτη, στις 16.30, θα συνεδριάσει εκτάκτως υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ)».

Πριν από 2 ώρες , 20 λεπτά

Η αντίδραση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας

Τις τελευταίες εξελίξεις παρακολουθεί το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας το οποίο συντονίζει τις επόμενες κινήσεις του. Όπως ανέφερε σχετικά ανώτερη πηγή του ελληνικού ΥΠΕΞ, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN: «Είμαστε σε πολύ οριακό σημείο. Τα χτυπήματα του Ισραήλ ήταν ουσιαστικά και συμβολικά και είχε το πλεονέκτημα. Τώρα μένει να δούμε την αντίδραση του Ιράν. Μένει να δούμε επίσης τι θα κάνουν τα αραβικά κράτη τα οποία μέχρι τώρα έχουν δείξει μια μετριοπάθεια. Αν χαθούν αυτοί οι πυλώνες της μετριοπάθειας στον αραβικό κόσμο τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος».

Πριν από 2 ώρες , 21 λεπτά

Ιρανικοί πύραυλοι αναχαιτίστηκαν πάνω από τον εναέριο χώρο της Ιορδανίας

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Reuters, επικαλούμενο μαρτυρίες, ιρανικοί πύραυλοι που κατευθύνονταν προς την Ιερουσαλήμ καταρρίφθηκαν πριν από λίγο πάνω από την Ιορδανία.

Θυμίζουμε πως οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) είχαν ανακοινώσει ότι το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον του Ισραήλ και κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν σε καταφύγια.

Πριν από 2 ώρες , 22 λεπτά

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ θα συνδράμουν το Ισραήλ στις επιθέσεις του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν έστειλε μήνυμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να βοηθήσουν το Ισραήλ «να αμυνθεί από τις ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις και να προστατεύσουν τον αμερικανικό στρατό στην περιοχή» με ανάρτησή του, λίγα λεπτά αφού έγινε γνωστό πως το Ιράν ξεκίνησε τα αντίποινα.

Πριν από 2 ώρες , 24 λεπτά

IDF: «Κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τους Ισραηλινούς πολίτες»

Μετά την επίθεση του Ιράν ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Πριν από λίγο, εκτοξεύθηκαν πύραυλοι από το Ιράν προς το κράτος του Ισραήλ. Σας ζητείται να παραμείνετε σε επιφυλακή και να ακολουθήσετε επακριβώς τις οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου. Τα τελευταία λεπτά, η Διοίκηση Εσωτερικού Μετώπου έχει διανείμει οδηγίες για τη διάσωση της ζωής σε διάφορες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα. Το κοινό καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου. Μόλις ακούσετε μια σειρήνα, πρέπει να εισέλθετε σε προστατευμένο χώρο και να παραμείνετε εκεί μέχρι νεότερας. Οι IDF κάνουν και θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για την προστασία των πολιτών του κράτους του Ισραήλ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πριν από 2 ώρες , 25 λεπτά

Tο Ιράν εκτόξευσε 200 πυραύλους

Το Ιράν εκτόξευσε πάνω από 100 πυραύλους προς το Ισραήλ και αυτόπτες μάρτυρες είπαν στις 19:45 ότι είδαν πυραύλους πάνω από την Ιορδανία, σύμφωνα με μμε και αυτόπτες μάρτυρες.

Πριν από 2 ώρες , 27 λεπτά

Μαζικές εκτοξεύσεις πυραύλων από το Ιράν

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν εξαπέλυσε πυραύλους προς το Ισραήλ.

Όπως ανακοίνωσαν οι IDF, πριν από λίγο εκτοξεύθηκαν πύραυλοι από το Ιράν προς το Ισραήλ, προσθέτοντας ότι σειρήνες ηχούν σε όλη τη χώρα.

01.10.2024 20:25

Παγκόσμια ανησυχία προκαλεί η κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή. Το Ιράν το βράδυ της Τρίτης εκτόξευσε εκατοντάδες πυραύλους στο Ισραήλ, ενώ αναμένεται απάντηση.