Live οι κρίσιμες μάχες των ελληνικών ομάδων στο Conference League: ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός

Πριν από 2 λεπτά

Μονότερμα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δικαιώνεται για την πίεσή του και βρίσκει νωρίς ένα πολύτιμο γκολ. Αυτό το 1-0 σε συνδυασμό με την τρομερή εμφάνιση του Δικεφάλου, φέρνει τους Κροάτες σε πολύ δύσκολη θέση. Δείχνουν να τα έχουν χαμένα...

Πριν από 6 λεπτά

Γκολ ΠΑΟΚ

Γκοοοοοολ! 27' Ο ΠΑΟΚ σκοράρει και ανοίγει το σκορ! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουλιεράκης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπάμπα τη δεύτερη και η μπάλα στα δίχτυα! 1-0 ο Δικέφαλος!

Πριν από 9 λεπτά

Ευκαιρία ΠΑΟΚ

23' Κι άλλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Κουλιεράκη! Σεντράρει ο Ζίβκοβιτς και ο αμυντικός του Δικεφάλου κυριαρχεί στον αέρα αλλά δεν βρίσκει δίχτυα.

Πριν από 10 λεπτά

Πιέζει ο ΠΑΟΚ

Ασφυκτική είναι η πίεση του ΠΑΟΚ στην Ντιναμό. Ο Δικέφαλος κυνηγά με μανία το γκολ. Το άξιζε ήδη ένα γκολ με βάση τις ευκαιρίες!

Πριν από 13 λεπτά

Κι άλλη μεγάλη ευκαιρία ΠΑΟΚ

19' Νέα μεγάλη φάση ο ΠΑΟΚ! Ο Ζίβκοβιτς σουτάρει με δύναμη αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ!

Πριν από 15 λεπτά

Νέα απειλή από τον ΠΑΟΚ

16' Μόνος ο Σβαμπ έκανε αδύναμη κεφαλιά σε μια φάση που θα μπορούσε να υπάρξει ευκαιρία για γκολ για τον ΠΑΟΚ

Πριν από 17 λεπτά

Μεγάλη ευκαιρία ΠΑΟΚ

15' Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Κουλιεράκη! Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ πήρε την κεφαλιά μετά το φάουλ του Ζίβκοβιτς αλλά ο τερματοφύλακας της Ντινάμο έσωσε πάνω στη γραμμή.

Πριν από 23 λεπτά

Νέες διαμαρτυρίες

7' Διαμαρτύρεται ο Τόμας για μαρκάρισμα εντός περιοχής. Δεν δίνει κάτι ο διαιτητής

Πριν από 26 λεπτά

Διαμαρτυρίες στην Τούμπα

4' Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο κόσμος ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μπράντον Τόμας

Πριν από 31 λεπτά

Έναρξη αγώνα

1' Άρχισε το ματς στην Τούμπα

Πριν από 33 λεπτά

Οι ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Μπράντον.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ: Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούσιτς, Σπίκιτς, Χότζα, Μπατούρινα, Πέτκοβιτς.

Πριν από 36 λεπτά

Δύσκολες αποστολές

Κάθε άλλο παρά εύκολες είναι οι αποστολές των δύο ομάδων μας καθώς ο μεν Δικέφαλος έχει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι δε Πειραιώτες έχουν να καλύψουν την ήττα με 4-1 στο Καραϊσκάκη απ' τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα λόγω πολέμου.

Πριν από 37 λεπτά

Καλησπέρα σας!

Μεγάλη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο με διπλή μονομαχία! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 19.45 και ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 22.00 .

14.03.2024 19:30

Διπλή ελληνική «μάχη» περιλαμβάνει η ευρωπαϊκή βραδιά στο Conference League. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί προκειμένου να παραμείνουν στη διοργάνωση. Ωστόσο το έργο τους θα είναι δύσκολο καθώς ο μεν Δικέφαλος έχει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι δε Πειραιώτες έχουν να καλύψουν την ήττα με 4-1 στο Καραϊσκάκη απ' τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα λόγω πολέμου.