Διονύσης Αλέρτας: Παίρνει θέση για τα βασανιστήρια του 19χρονου σε εστιατόριο του Μποτρίνι
«Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ», τονίζει ο γνωστός pastry chef🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία 19ρονου μάγειρα, ο οποίος υποστηρίζει πως δεχόταν… βασανιστήρια με καυτό λάδι, καθώς και βρισιές, στο εστιατόριο του διάσημου σεφ Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, όπου εργαζόταν ως μαθητευόμενος.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην καταγγελία του ο 19χρονος μαθητευόμενος μάγειρας, από τον Μάιο που έπιασε δουλειά στο συγκεκριμένο εστιατόριο μέχρι την ημέρα που αναγκάστηκε να φύγει, συστηματικά ζούσε τον δικό του εφιάλτη στην κουζίνα από τον υπεύθυνο.
Ο Διονύσης Αλέρτας, μιλώντας για τη δική του εμπειρία όταν ήταν εκείνος μαθητευόμενος, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Στην πρώτη πρακτική μου σαν μάγειρας (2 χρόνια ήμουν ήδη βοηθός σε ζαχαροπλαστείο), έφυγα με εγκαύματα στα χέρια από τα λάδια που έσκαγαν από τα τηγάνια, εγκαύματα από τις μαντεμένιες κατσαρόλες που έμπαιναν στους φούρνους, ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο στη ζαμπονομηχανή και κοψίματα βαθιά από μαχαίρια.
Αλλά εμείς ήμασταν άτυχοι γιατί ούτε το επάγγελμα είχε γίνει τόσο γνωστό λόγο τηλεόρασης, αλλά δεν υπήρχε και το λαϊκό δικαστήριο του FB και τα τόσα site να ασχοληθούν μαζί μας… Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ».
Αυτονόητη η κυκλοφορία τρένων μόνο στα τμήματα με έγκριση ασφαλείας - Νέα πρόστιμα σε ΟΣΕ και Hellenic Train
«Βαθμό» στους...καθηγητές τους θα βάλουν οι φοιτητές - Θα κρίνουν τον τρόπο διδασκαλίας, τη μεταδοτικότητα και την προθυμία
Απίστευτη καταγγελία: Πήραν το 100 για περιστατικό κλοπής και αρνήθηκε να πάει - «Μας είπαν δεν μπορούν να έρθουν»
Από τη Μαρία Κάλλας στον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Γκαμπίτο: Βιογραφίες που φωτίζουν το χθες και εμπνέουν το σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr