Ξηροί καρποί: Από την παραγωγή στην κατανάλωση (vid)
«Ψήνουμε πασατέμπο, φτιάχνουμε ξηρούς καρπούς. Δοκιμάζουμε καθημερινά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Κωνσταντίνος ΜπαλαμούτσοςΣε βιοτεχνία ξηρών καρπών βρέθηκε η Ώρα Ελλάδος του OPEN TV. Στον Πειραιά, όπως μετέδωσε το OPEN TV, βρίσκεται ένα τετραώροφο εργοστάσιο ξηρών καρπών. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς γίνονται οι ξηροί καρποί.
«Ψήνουμε πασατέμπο, φτιάχνουμε ξηρούς καρπούς. Δοκιμάζουμε καθημερινά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, Κωνσταντίνος Μπαλαμούτσος.
Διαβάστε ακόμη
Ανάλυση: Ένα χρόνο μετά την επίθεση της Χαμάς, ο Νετανιάχου είναι πιο ισχυρός από ποτέ στο εσωτερικό του Ισραήλ – Ο λόγος
Τα 3 σενάρια τρόμου για τις τιμές των καυσίμων λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή - Θα φτάσει 200 δολάρια το βαρέλι;
Μετά το «μίνι καλοκαίρι» έρχεται απότομη πτώση της θερμοκρασίας και κρύο! Η πρόγνωση Κολυδά
Σοκαριστικό τροχαίο για τον Ηλία Ψινάκη - «Καρφώθηκε» σε κολώνα με το ΙΧ του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr