Gigifiogos: Σήμερα το βράδυ στο Περιστέρι γίνεται... του σούσι
O σεφ Σταμάτης Τσίλιας θα βρίσκεται πίσω από τη μπάρα του δραστήριου wine bistro φτιάχνοντας ιαπωνικά ρολάκια και όχι μόνο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Έχουν ήδη διοργανωθεί αρκετές ενδιαφέρουσες γευσιγνωσίες αφιερωμένες σε ελληνικά οινοποιεία στο Gigifiogos. Τώρα το oινο-κεντρικό μπιστρό του Περιστερίου με τη γοητευτική θεατρική ατμόσφαιρα εγκαινιάζει μια σειρά από εκδηλώσεις που θα αποτυπώνουν με διαφορετικούς τρόπους τη σχέση της γεύσης και του κρασιού. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, με καλεσμένο τον Σταμάτη Τσίλια, έναν σεφ που ασχολείται επί χρόνια με την ασιατική κουζίνα, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από την μπάρα του μαγαζιού της Κώστα Βάρναλη, συνδυάζοντας θαλασσινά, φρούτα και λαχανικά, σάλτσες και πικάντικες μαγιονέζες σε τέσσερα inside out rolls και συμπληρώνοντας το κουαρτέτο με μια πικάνια tataki. Ο σομελιέ του χώρου Βασίλης Παπαδόπουλος θα αναλάβει να συνοδεύσει το σούσι με τα κατάλληλα κρασιά και η ομάδα της κονσόλας του Gigifiogos τη μουσική επένδυση της βραδιάς.
Gigifioggos Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι, τηλ. 6977655507
Η ατζέντα και το παρασκήνιο στο τετ α τετ Μητσοτάκη - Ερντογάν: Τα σημεία σύγκλισης και οι εστίες διαφωνίας
«Παγώνει» τις συναλλαγές ακινήτων η υποχρεωτική ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων; Σοβαροί κίνδυνοι
«Βροχή» τα παράπονα για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες: Τι αλλάζει στη διαχείρισή τους ο νέος Κανονισμός της ΕΕΤΤ
Ένα ασθενοφόρο για την Παλαιστίνη: Στον πιο θανατηφόρο πόλεμο του 21ου αιώνα ο αποκλεισμός στραγγαλίζει τον πληθυσμό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr