«Ελάτε, τρώμε» - Η Funky Cook κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο με συνταγές
Η Εύα Μονοχάρη, foodlover και foodblogger από το 2007, συγκέντρωσε 74 γλυκά και αλμυρά πιάτα για όλη την οικογένεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Tο πρώτο βιβλίο μαγειρικής της Funky Cook, Εύας Μονοχάρη, απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, προσφέροντας εύκολες, νόστιμες και θρεπτικές λύσεις για το σχολείο, το καθημερινό τραπέζι, την απογευματινή λιγούρα για γλυκό και τις μέρες που θες να γευτείς κάτι πιο ξεχωριστό. Με άλλα λόγια, έχει όλα εκείνα τα συστατικά που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο νόστιμη. Στις συνταγές αυτού του βιβλίου, θα βρεις σίγουρα κάτι που θα σε εμπνεύσει να το φτιάξεις για να το απολαύσεις μόνος, αλλά και κάτι που θα γίνει μεγάλη επιτυχία στα παιδιά και στους φίλους τους.
Συνταγές για όσους θέλουν γλυκά λαχταριστά αλλά με ελάχιστη ή καθόλου ζάχαρη ή για αυτούς που προτιμούν τη vegan εκδοχή ενός αγαπημένου φαγητού. Για εκείνους που θέλουν να θρέψουν την οικογένειά τους με εύκολα, πρωτότυπα, οικονομικά και υγιεινά φαγητά, χωρίς να αφιερώσουν πολύ χρόνο στην κουζίνα.
Το βιβλίο των εκδόσεων Παπαδόπουλος στις 176 σελίδες του περιλαμβάνει 74 μοναδικές συνταγές, που δοκιμάστηκαν πολλές φορές και δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη. Συνταγές που μπορούν να τις απολαύσουν ακόμη και μωρά από ενός έτους, με έμπνευση από την παράδοση της Ελλάδας, αλλά και από άλλα μέρη του κόσμου. Βασικοί τους άξονες, η ευκολία, η νόστιμη γεύση, η θρεπτική τους αξία και η αγάπη για τη μαγειρική, που μας ενώνει γύρω από ένα τραπέζι.
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Εύα Μονοχάρη είναι foodlover και foodblogger από το 2007, όταν άφησε το επάγγελμα της παιδαγωγού και επικεντρώθηκε στη διαδικτυακή μαγειρική, δημιουργώντας το blog FunkyCook. Από τότε μέχρι και σήμερα μαγειρεύει διαδικτυακά, όπως θα μαγείρευε για την οικογένειά της και για τους φίλους της, και αυτό το μοιράζεται μέσα από συνταγές, μικρές αληθινές ιστορίες και φωτογραφίες. Τα εποχικά υλικά, η εντοπιότητά τους, η θρέψη, ο υγιεινός τρόπος διατροφής αλλά και τα ταξίδια είναι βασικά στοιχεία της έμπνευσης στην κουζίνα της, σε καθημερινό επίπεδο. Από το 2017 συνεργάζεται με γαστρονομικά έντυπα. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο.
Μέση Ανατολή: Τα νέα δεδομένα στην περιοχή και οι φάσεις της συμφωνίας για εκεχειρία - Το Ισραήλ απελευθερώνει 737 Παλαιστίνιους κρατούμενους για 33 ομήρους
Χωρίς διόδια για άλλα 3 χρόνια Άγιος Στέφανος και Βαρυμπόμπη: Νέες αποζημιώσεις 12,7 εκατ. ευρώ καλείται να πληρώσει το Δημόσιο
Χαμηλότερες από το 2019 οι πραγματικές αμοιβές των εργαζομένων - Ο πληθωρισμός «εξαέρωσε» τις αυξήσεις
Τέλος το TikTok στις ΗΠΑ: Ανακοίνωσε ότι θα πάψει να είναι διαθέσιμο στη χώρα μετά την Κυριακή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr