Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Συμβουλές και tips - Τι κάνετε, αν η φέτα βγήκε πολύ αλμυρή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Αν το τυρί φέτα που αγοράσατε παραείναι αλμυρό για τα γούστα σας ή τη συνταγή για την οποία το προορίζεται υπάρχει τρόπος να μειώσετε την αλμύρα.
Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε για να απαλύνετε τη γεύση μιας πολύ αλμυρής φέτας είναι το εξής: Βυθίζετε το κομμάτι της φέτας σε ένα δοχείο γεμάτο με φρέσκο γάλα, το οποίο πρώτα θα έχετε βράσει. Αφήνετε τη φέτα αρκετές ώρες στο βρασμένο γάλα. Όταν θα τη βγάλετε, το γάλα θα έχει τραβήξει αρκετό από το αλάτι μειώνοντας την επιπλέον αλμύρα.
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το ethnos.gr πατώντας εδώ
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το icookgreek.com πατώντας εδώ
Διαβάστε ακόμη
Το Ισραήλ δεν ανοίγει τα χαρτιά του και η ανησυχία εντείνεται: Οι πιθανές ημερομηνίες επίθεσης, τα σενάρια και η στάση του Ιράν
Ζαλίζουν ακόμα τα ύψη των κτιρίων: Πόλεμος ανακοινώσεων - Γιατί αρχιτέκτονες προειδοποιούν για το κέντρο της Αθήνας
«Πήγε τουλάχιστον 15 φορές στις Αρχές, τη σκότωσε με 60 μαχαιριές»: Συγκλονίζει μητέρα της Βάιας που δολοφονήθηκε το 2018
Φώτης Ιωαννίδης: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr