Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Συμβουλές και tips - Τι κάνετε, αν η φέτα βγήκε πολύ αλμυρή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αν το τυρί φέτα που αγοράσατε παραείναι αλμυρό για τα γούστα σας ή τη συνταγή για την οποία το προορίζεται υπάρχει τρόπος να μειώσετε την αλμύρα.
Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε για να απαλύνετε τη γεύση μιας πολύ αλμυρής φέτας είναι το εξής: Βυθίζετε το κομμάτι της φέτας σε ένα δοχείο γεμάτο με φρέσκο γάλα, το οποίο πρώτα θα έχετε βράσει. Αφήνετε τη φέτα αρκετές ώρες στο βρασμένο γάλα. Όταν θα τη βγάλετε, το γάλα θα έχει τραβήξει αρκετό από το αλάτι μειώνοντας την επιπλέον αλμύρα.
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το ethnos.gr πατώντας εδώ
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το icookgreek.com πατώντας εδώ
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



