Το καλύτερο πρωινό στη Νέα Υόρκη είναι ελληνικό - Ουρές στην καντίνα της Mama Jo!
Ουρές κάνουν οι Νεοϋορκέζοι, αλλά και οι τουρίστες στην καντίνα Mama Jo της Ελληνίδας Ιωάννας Δέσπα για να δοκιμάσουν τα φοβερά πρωινά της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η κυρία Ιωάννα, που έχει τρελάνει την Αμερική, στην οποία ζει κι εργάζεται από το 1968 μιλάει με καμάρι για τις ελληνικές συνταγές που ξετρελαίνουν τους Αμερικανούς. «Τρώνε και πολλοί διάσημοι εδώ, αλλά δεν θεωρώ σωστό να πω τα ονόματά τους» λέει μεταξύ άλλων μιλώντας στο Open TV. «Χρειάστηκε 38 ολόκληρα χρόνια για να το καταφέρουμε αυτό. Ανοίγουμε τα μεσάνυχτα και δουλεύουμε μέχρι το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Το έκανα κι εγώ, αλλά μας πήραν τα χρονάκια και δεν κάθομαι ως το απόγευμα» εξομολογείται η 69χρονη ομογενής.
«Κάνω ομελέτες διάφορες, με ντομάτα, με τυράκι, έχω ελληνικές συνταγές. Εχω μπακλαβάδες, κανταΐφι, μπουγάτσες, σπανακόπιτες, τυρόπιτες, πρασσόπιτες. Τα ελληνικά φαγητά τα κάνω σπίτι και τα πηγαίνω, τα υπόλοιπα τα φτιάχνω εκεί» τονίζει με τους πεινασμένους Αμερικανούς κι όχι μόνο, να σχηματίζουν ουρές.
Δείτε το σχετικό βίντεο του Open TV
Γεωργανάδες Φαρκαδόνας: Το ξεχασμένο χωριό των πλημμυρών - «Τα μπάζα παραμένουν εδώ», καταγγέλλουν οι κάτοικοι που έμειναν
ΕΦΚΑ: Οι 3 κινήσεις για σύνταξη μισθωτών πάνω από 750€ - Πώς οι επαγγελματίες εξασφαλίζουν σύνταξη 1.790€
Γενοκτονία των Ποντίων: «Μας έσκισαν τα ρούχα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που σώθηκαν από τη σφαγή
Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας 2024: Κλειστό σήμερα το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr